Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
S vecim ide bolje jer ima vecu ulaz za zrak.. Jos se stavi red sponge..
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
ne piši nebuloze, ovaj veci ti je za 12 karburatore, ovaj manji za 17.5 karburatore, naravno ovaj veci se moze preraditi da radi na 17.5 karburator
neznam jesi li otvarao ikad ta dva filtera imam u garazi oba, i naravno da je ovaj manji protocniji, veci karburator više zraka
mislim (al nisam siguran) da se manji stavljaju na novija godista...
Istina je da se ovaj mali stavlja na novija godista...veliki se prodavao do 2004-te...Samo znam da kada sam isprobavao na svom PHBG 21 veci mi se pokazao puno bolji, naravno zbog veceg protoka zraka...Ali na 12 i na 17,5 to ne igra nikakvu ulogu eventualno izgled...sve ostalo je isto
Btw dal itko zna di mogu nabavit ovako sexy lijevu rucku kocnice od ovog drugog runnera sa malim filterom?
pa jeli ti čovik gori reka da je manji protočniji šta će ti to molin te....meni je to seljčki izgleda i nema nikakvu funkciju a da i ne govorin kako je ruzno kad je samo jedna ručka tako iskrivljena a druga normalna