Tehnički kutak > Tuning skutera
multivar 2000 vs piaggio orginal
ToNYGP1Racing:
--- Citat: zip boi - 09 Travanj, 2010, 12:12:20 ---pa malo je cudno da kinezi za tako visoko postovanu talijansku firmu rade variomate koje stavljaju na piaggio agregate mogli su bar napisat ono piaggio made in china ili nesto slicno ako me shvacas ! ali kao sto rekoh tema nije o ovome pa bih vas zamolio da se koncentriramo na temu
--- Kraj citata ---
Pa cekaj jel govorimo o kvacilu ili variomatu? ???
zokizo:
--- Citat: zip boi - 09 Travanj, 2010, 12:00:30 ---mislim da nisi shvatio poantu teme , iako mi je malo cudno da tgb radi variomat za velevazni piaggio al ock! zanima me tehnicki i vizualno gledano razlika izmedu ovih variomata tj. kaj ovaj ima a ovaj nema!
--- Kraj citata ---
skuzio sam ja sta tebe zanima,al to neznam ni ja pa nisam komentirao :)
jedino sta znam je da su utori po kojima klize ruline su malo drukcijeg nagiba nego TGB vario
bilo je i meni cudno kad sam prvi put rastavio mog runnera i vidio TGB dijelove
TGB je iz taiwana, ali ocito su kvalitetni cim piaggio/gilera radi sa njima
zokizo:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 12:14:23 ---Pa cekaj jel govorimo o kvacilu ili variomatu? ???
--- Kraj citata ---
hahahaha ko je ovdje lud :D
Luka 0101:
--- Citat: zip boi - 09 Travanj, 2010, 12:12:20 ---pa malo je cudno da kinezi za tako visoko postovanu talijansku firmu rade variomate koje stavljaju na piaggio agregate mogli su bar napisat ono piaggio made in china ili nesto slicno ako me shvacas ! ali kao sto rekoh tema nije o ovome pa bih vas zamolio da se koncentriramo na temu
--- Kraj citata ---
ma daj... talijansi fuseraj... nije nista za cudit se...
ToNYGP1Racing:
--- Citat: zokizo - 09 Travanj, 2010, 12:17:24 ---hahahaha ko je ovdje lud :D
--- Kraj citata ---
haha. Dobro sto se tice sveg toga... piaggio stedi na prijenosu zbog toga ima neke tgb djelove... Al dok radi dobro je.. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju