Tehnički kutak > Tuning skutera

multivar 2000 vs piaggio orginal

(1/3) > >>

zip boi:
ovako izmedu ova dva variomata navedena u naslovu me zanima u cemu je ustvari razlika osim kaj na ovom pise tgb(nemojte mi samo rec da to proizvodi ona kineska tvrtka TGB koja proizvodi kineze) a na ovom malossi! razlika postoji u klizacima ali posto nisam malossi variomat drzao u rukama vec samo gledao na slikama nisam primjetio neku bitniju razliku!? pa me zanima neka bitnija razlika zbog koje se dobiva odredena dodatna snaga tj. brzina! hvala

zokizo:
imam runnera iz 1999. u njemu su jos uvjek TGB zvono, polutke do nedavno je bio i variomat al sam ga zamijenio sa malossievim
nikad nisam imao neke probleme sa masinom i sudeci po ovom TGB  :icon_thumright:
a opet piaggio masine cisto sumnjam da bi koristili neke nepouzdane djelove i bacali ljagu na svoje ime

zip boi:
mislim da nisi shvatio poantu teme , iako mi je malo cudno da tgb radi variomat za velevazni piaggio al ock! zanima me tehnicki i vizualno gledano razlika izmedu ovih variomata tj. kaj ovaj ima a ovaj nema!

Luka 0101:
a sta je cudno u vezi TGB-a

zip boi:

--- Citat: Luka 0101 - 09 Travanj, 2010, 12:05:10 ---a sta je cudno u vezi TGB-a

--- Kraj citata ---

pa malo je cudno da kinezi za tako visoko postovanu talijansku firmu rade variomate koje stavljaju na piaggio agregate mogli su bar napisat ono piaggio made in china ili nesto slicno ako me shvacas ! ali kao sto rekoh tema nije o ovome pa bih vas zamolio da se koncentriramo na temu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju