Tehnički kutak > Tuning skutera

multivar 2000 vs piaggio orginal

<< < (3/3)

zip boi:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 12:14:23 ---Pa cekaj jel govorimo o kvacilu ili variomatu?  ???

--- Kraj citata ---

kolega probaj procitat prvi post! ali da ti pojasnim govor je o variomatu ,zanima me koja je vizualna i tehnicka razlika izmedu malossi variomata i ovog tgb variomata na piaggio motoru! shvacas!?

ToNYGP1Racing:

--- Citat: zip boi - 09 Travanj, 2010, 12:27:41 ---kolega probaj procitat prvi post! ali da ti pojasnim govor je o variomatu ,zanima me koja je vizualna i tehnicka razlika izmedu malossi variomata i ovog tgb variomata na piaggio motoru! shvacas!?

--- Kraj citata ---
Naravo da shvacan.. Samo san se zeza malo.. Imas moj odg gore..  :)

R@kija:

--- Citat: zip boi - 09 Travanj, 2010, 12:27:41 ---kolega probaj procitat prvi post! ali da ti pojasnim govor je o variomatu ,zanima me koja je vizualna i tehnicka razlika izmedu malossi variomata i ovog tgb variomata na piaggio motoru! shvacas!?

--- Kraj citata ---

multivar 2000 ko i svaki drugi ima drukciji kut penjanja rolica naspram seriskog!

zip boi:

--- Citat: rakitje00 - 09 Travanj, 2010, 13:47:10 ---multivar 2000 ko i svaki drugi ima drukciji kut penjanja rolica naspram seriskog!

--- Kraj citata ---

zokizo:
http://www.motoiq.com/magazine_articles/articletype/articleview/articleid/1501/100-mpg-madness-project-aprilia-sr50-modding-the-driveline.aspx

na dnu imas koje su razlike izmedju serijskog i malossi variomata

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju