Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 118
Glasanje završeno: 21 Svibanj, 2010, 12:55:44
0 Članova i 15 Gostiju pregledava ovu temu.
slažem se s pupom...zadnja 2 nikak nebi uzel..prošlo ljeto radil frendu generalku na derbi gp1 verzija sa lancom...tak da sam ga imal prilike dosta i vozit..dizaj solidan,al kvaliteta izrade banana...plastike škripe ko vrata na starom ormaru,ne sjedaju najbolje jedna na drugu itd...nepristupačnost mašine,sve treba poskidat plastike da dođeš do karba itd..gubljenje snage na duplom prenosu,veliki kotači i težak skuter za 50 cc..nie neka udobnost ni komfor pogotovo za dvojicu..al skuter dobro se drži na cesti..open verzija slično ko i ova gore...skuter mi je nedorečen....pogotovo rep kak su fino napravili i onda iz njega strši kada sica,katastrofa.kupuješ novi skuter?
nisamnaime ja si želim kupiti skuter pa želim mišljenje ekipe s foruma
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
kaj te tocno odvlaci od roxa ak se smije znati? jako puno ljudi ga vozi i super su zadovoljni... dal ti je jednostavno ruzan ili...?
roxa je pregazilo vrijeme..dizajn je katastrofa sad već,odavno je bilo vrijeme da naprave neki redizajn il novi model..visok sam 182 i jedva se stisnem na njega,mali je i neudoban...pogotovo za onog iza..
Kod roxa je glupo to sto izgleda da je sam za jednog.. Suvozacu ziher guzica otpadne kad je rezervar taman ispod suvozackog sjedala..
Gilera
derbi pada u zavoj samo tako, jedva ga možeš van počupat, ja kad sam s srke sjeo na derbija ajme majko, nije to za mene
Gilera..zato što ima najudobniji sic od ovih svih
sr mi nekako skucen(za tvoju visinu, ja sam isto oko 190 i imam takav dojam) ali je odlican mi za voznju, runner je jako dobar i udoban po meni, nrg mi je ok, derbi lijep ali nezz tezak je i nebi mi usao u uzi izbor
dvoumim se između gilere i derbija
Ma sve je to isto.. Uzmi onaj koji ti se vise sviđa..