Općenito > Generalno o skuterima
Skuter Anketa
istipa622:
ovdje definitivno vrijedi ona...svaki cigo svojeg konja hvali :laughing11: :laughing11: :icon_biggrin:
bega:
--- Citat: istipa622 - 17 Travanj, 2010, 23:53:11 ---ovdje definitivno vrijedi ona...svaki cigo svojeg konja hvali :laughing11: :laughing11: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Nazalost.Ocjenjuju skutere a nisu ni sjeli na njih :S ali ajd neka im bude.
wonderkid:
po meni gilera runer jer ima sve sto covjeku treba,ja bi njega uzeo samo zbog toga sto ima udobno mjesto za vozaca a jos udobnije za suvozaca naspram roxa i sr,a po voznim osobinama je mozda mrvu slabiji od sr i roxa dok mislim da snaga gilere ja malo veca od ove dvojice(mislim na masinu),to je moje misljenje
Hrvoje_40:
--- Citat: wonderkid - 18 Travanj, 2010, 15:27:02 ---po meni gilera runer jer ima sve sto covjeku treba,ja bi njega uzeo samo zbog toga sto ima udobno mjesto za vozaca a jos udobnije za suvozaca naspram roxa i sr,a po voznim osobinama je mozda mrvu slabiji od sr i roxa dok mislim da snaga gilere ja malo veca od ove dvojice(mislim na masinu),to je moje misljenje
--- Kraj citata ---
dvoumim se izmedu Derbi GP1 Open i gilere
luna500rr:
Ja nikad nebi uzeo skut koji nema mjesta za gajbu ispod nogu, rox je nostalgija, derbi i sr su samo ljepi, pezo mi nije ni los jer ima dva diska nazad al mi je oblikom i izgledom bzveze, runner ko runner al nrg mi je bas bomba, da kupujem novi skut uzeo bi nrg...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju