Općenito > Generalno o skuterima

Skuter Anketa

<< < (49/53) > >>

dhorvat:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 12 Travanj, 2010, 21:06:02 ---Pitam zato sto ako ne radije uzmi racing jer ima puno bolji ovjes, kocnice i bolje drzanje zbog polozaja motora..

Jednini problem je to sto se novi model racinga ne prodaje..

To je moj osobni savjet je sam imao derbi racing i open.. Racing je u svemu bolji osim u tome sto nema za njega tuning djelova kao za ostale skutere.  
Kocnice i vilice kod opena su za k..

--- Kraj citata ---

Pa u principu jedini problem je u tome kaj nema spuhova, ostalo sve paše od klasičnog piaggia kad to i jest piaggio  :laughing7:

Pa kaj se nemre stavit neki ZX na njega i produžiš samo cijev iz završetka topa do van?  :drunken_smilie:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 21:09:07 ---Pa u principu jedini problem je u tome kaj nema spuhova, ostalo sve paše od klasičnog piaggia kad to i jest piaggio  :laughing7:

Pa kaj se nemre stavit neki ZX na njega i produžiš samo cijev iz završetka topa do van?  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Moze se staviti zapravo bilo koji spuh samo treba malo modificirat spuh. Nece izgubiti na rezonanciji.

Treba se samo otpiliti i okrenuti spuh da ide prema dolje, a ne prema desno na pocetku spuha tamo.. Samo ga zaokrenes dolje, al opet to ne bi mogli svi spuhovi..  :sad3:  Ja bih to tako napravio.. Ako kuzis na sto mislim.  ;D

PanicStrike:
Da sam na tvom mestu uzeo bi Apriliu ili Yamahu, ali ipak apriliu  :laughing6:  :headbang:

zolaSR:
Aprilia, Aprilia ..  :headbang: :notworthy: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

ToNYGP1Racing:
Derbi Derbi  :jumping: :jumping:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju