Općenito > Generalno o skuterima
Skuter Anketa
dhorvat:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 12 Travanj, 2010, 21:06:02 ---Pitam zato sto ako ne radije uzmi racing jer ima puno bolji ovjes, kocnice i bolje drzanje zbog polozaja motora..
Jednini problem je to sto se novi model racinga ne prodaje..
To je moj osobni savjet je sam imao derbi racing i open.. Racing je u svemu bolji osim u tome sto nema za njega tuning djelova kao za ostale skutere.
Kocnice i vilice kod opena su za k..
--- Kraj citata ---
Pa u principu jedini problem je u tome kaj nema spuhova, ostalo sve paše od klasičnog piaggia kad to i jest piaggio :laughing7:
Pa kaj se nemre stavit neki ZX na njega i produžiš samo cijev iz završetka topa do van? :drunken_smilie:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 21:09:07 ---Pa u principu jedini problem je u tome kaj nema spuhova, ostalo sve paše od klasičnog piaggia kad to i jest piaggio :laughing7:
Pa kaj se nemre stavit neki ZX na njega i produžiš samo cijev iz završetka topa do van? :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Moze se staviti zapravo bilo koji spuh samo treba malo modificirat spuh. Nece izgubiti na rezonanciji.
Treba se samo otpiliti i okrenuti spuh da ide prema dolje, a ne prema desno na pocetku spuha tamo.. Samo ga zaokrenes dolje, al opet to ne bi mogli svi spuhovi.. :sad3: Ja bih to tako napravio.. Ako kuzis na sto mislim. ;D
PanicStrike:
Da sam na tvom mestu uzeo bi Apriliu ili Yamahu, ali ipak apriliu :laughing6: :headbang:
zolaSR:
Aprilia, Aprilia .. :headbang: :notworthy: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
ToNYGP1Racing:
Derbi Derbi :jumping: :jumping:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju