Općenito > Generalno o skuterima
Skuter Anketa
Go-Go RUNNER:
--- Citat: Hrvoje_40 - 18 Travanj, 2010, 16:22:53 ---dvoumim se izmedu Derbi GP1 Open i gilere
--- Kraj citata ---
gilera i nemožeš pogriješit :icon_thumright:
Hrvoje_40:
--- Citat: luna500rr - 18 Travanj, 2010, 20:13:15 ---Ja nikad nebi uzeo skut koji nema mjesta za gajbu ispod nogu, rox je nostalgija, derbi i sr su samo ljepi, pezo mi nije ni los jer ima dva diska nazad al mi je oblikom i izgledom bzveze, runner ko runner al nrg mi je bas bomba, da kupujem novi skut uzeo bi nrg...
--- Kraj citata ---
daj sliku
Ensiferum:
meni u gileru stanu knjige i torba dis bolje
edino me rezervar ebe u pojam , premallllllll je
aless_91:
moj susjed ima gileru stariju i meni gilera ima pretvrdu vilicu, neznam ko da mi nije upravljiva kak sam to osjetio na nekim drugim skuterima. kad sam se voziio oko 70 km/h na svaku udubinu na cesti cak i onu najmanju motor mi je zaplesao i nisam ga mogao kontrolirat u pojedinim situacijama. nez kak je to rijeseno na novijim modelima al ova je uzas i nikad ju ne bi uzeo. naspram gilere sr mi je puno bolji sto se tice po tom pitanju.... a derbi naspram ovo dvoje je prica za sebe.... moj odabir Derbi!!!!! :icon_thumright: :headbang:
Hrvoje_40:
--- Citat: aless_91 - 21 Travanj, 2010, 12:32:01 ---moj susjed ima gileru stariju i meni gilera ima pretvrdu vilicu, neznam ko da mi nije upravljiva kak sam to osjetio na nekim drugim skuterima. kad sam se voziio oko 70 km/h na svaku udubinu na cesti cak i onu najmanju motor mi je zaplesao i nisam ga mogao kontrolirat u pojedinim situacijama. nez kak je to rijeseno na novijim modelima al ova je uzas i nikad ju ne bi uzeo. naspram gilere sr mi je puno bolji sto se tice po tom pitanju.... a derbi naspram ovo dvoje je prica za sebe.... moj odabir Derbi!!!!! :icon_thumright: :headbang:
--- Kraj citata ---
ja ću u svakom slučaju nači nekoga tko ima takve skutere, sjesti na njih, provozati ih i tek onda odlučiti ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju