Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ajd ti stari fino prekontroliraj koliko ti je napeta sajla koja ide do mjesalice ulja pa spotelaj tako da ti ona dva zareza (najcesce crvene boje) da se preklapajuinace promjeni gas sajlu jer ti je sajla koja ide do pumpe ocito prekratka ili prezategnuta.Uglavnom trebao bi ti skut trosil litru na 1000-1200km (pri potrosnji od 3.5l na 100km) racunaj si po potrosnji koliko bi ti trebal trositi jer je pumpa stelana na 3%.Uglavnom ako je skut nov (prvih 300km) onda se ne brini previse jer ovi novi minarelli imaju od tvornice postelanu pumpu da trosi ulja vise nego inace da se razradi masina. Na 300km servisu ce ti decki to postelat da trosi normalno.Moj jog je na prvih 86km potrosio litru repsola i to su mi u yamahinom ovlastenom servisu decki objasnili da ih tvornicki podesavaju radi dugovjecnosti motora.Ako ti je motor stariji onda definitivno pregledaj tank, cijevi i spojeve tanka i cijevi da ti negdije ne curi, takoder pogledaj pumpu da je postelana i napetost kabla pumpe te dali pumpa radi ispravno.
meni za vxr-a frajer nudio BMW X5 iz 2007 i neku sitnu nadoplatu....naravno nisam pristao
malaguti f 15 ,,problem je u tome što troši 1 litru ulja na 90 100 km ?? molim savjet ,,jel treba mješalicu možda podesitti
opet ima i pozitivna strana ak ne curi nigdje ulje makina se jebeno dobro podmazuje
čuj tomos može voziti na mješavini od 4% posto. zaš malaguti nebi mogo vozit na 20%?
talijani su ti čudo od tehnologije
poslikat ću karb pa vidite sami,,
http://yfrog.com/62dsc00018ngj ,gledajte owo