Tehnički kutak > Tehnička pitanja

malaguti f 15 - 1 l ulja na 100km??

<< < (4/13) > >>

Iwo SR Tuono:
curi ti negdje, ta tvoja serijala troši 5 litara benzina u vrh glave i sad strpaj litru ulja u pet litara benzina dobio si koliko? 20% mješavinu LOL
a takvu smjesu skuter ne guta baš najbolje, tj nikako

mario_f15:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Travanj, 2010, 20:40:41 ---curi ti negdje, ta tvoja serijala troši 5 litara benzina u vrh glave i sad strpaj litru ulja u pet litara benzina dobio si koliko? 20% mješavinu LOL
a takvu smjesu skuter ne guta baš najbolje, tj nikako

--- Kraj citata ---
nebi se ni vozio sa takom mjesavinom...

garantiram da ti neko marise ulje...ili negdje curi?

otkad ti se desava taj problem?

svjecicu stavi po katalogu....znaci ngr br8hs

f15rr:
ima već pola mjeseca ,,kad sam počeo to kontrllirati a motor stoji u garaži i niko osim mene nema pristup

Crazy Kuree:
sa 20% mješavinom neznam da bi mogo upalit i ako bi upali osvjećica bi odma rikknila, a dimilo bi se kao iz bonga  :frajer:

JogFromYamaha:
ajd ti stari fino prekontroliraj koliko ti je napeta sajla koja ide do mjesalice ulja pa spotelaj tako da ti ona dva zareza (najcesce crvene boje) da se preklapaju
inace promjeni gas sajlu jer ti je sajla koja ide do pumpe ocito prekratka ili prezategnuta.
Uglavnom trebao bi ti skut trosil litru na 1000-1200km (pri potrosnji od 3.5l na 100km)
racunaj si po potrosnji koliko bi ti trebal trositi jer je pumpa stelana na 3%.

Uglavnom ako je skut nov (prvih 300km)  onda se ne brini previse jer ovi novi minarelli imaju od tvornice postelanu pumpu da trosi ulja vise nego inace da se razradi masina. Na 300km servisu ce ti decki to postelat da trosi normalno.
Moj jog je na prvih 86km potrosio litru repsola i to su mi u yamahinom ovlastenom servisu decki objasnili da ih tvornicki podesavaju radi dugovjecnosti motora.
Ako ti je motor stariji onda definitivno pregledaj tank, cijevi i spojeve tanka i cijevi da ti negdije ne curi, takoder pogledaj pumpu da je postelana i napetost kabla pumpe te dali pumpa radi ispravno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju