Tehnički kutak > Tehnička pitanja
malaguti f 15 - 1 l ulja na 100km??
vjeko86:
a da se pod dojmom nisi zabunio i treba pisati da ti troši 10 litara goriva :icon_scratch:
pralas:
prije bi netko shvatio da trosi na serijali 10 litara,nego 1l ulja na 100km!!! :laughing7:
f15rr:
nebi piso ovu temu da nije tako :dontknow: :dontknow: :dontknow: :sad3: :sad3:,,nezz stvarno moram ga rastavljati,uzet ću novu svjećicu izgleda da mi crkla ova stara ne baca iskru a kupio je prošli mjesec :'( :'( ??? ??? ??? :sad3:,,uzet ću champion
mario_f15:
nemas ga sta rastavljat,uzmi ngk br8hs
nevjerujem da trosi 1l ulja na 100km,nebi mogao krenut s motorom od toliko ulja,svjecica bi ti crkavala stalno.. ::)
ili ti neko krade ulje
ili negdje curi
ili neznam sta ???
f15rr:
--- Citat: mario_f15 - 07 Travanj, 2010, 20:31:35 ---nemas ga sta rastavljat,uzmi ngk br8hs
nevjerujem da trosi 1l ulja na 100km,nebi mogao krenut od toliko ulja,svjecica bi ti crkavala stalno.. ::)
ili ti neko krade ulje
ili negdje curi
ili neznam sta ???
mislim da mi treba jača svjećica,,jer je ova crkla a nema mjesec dana,,,to se i ja čudim 1 l na 100 110 km,, ??? ??? ???,neide mi u glavu,,jel tko zna kakav način da provjerim ispravnost mješalice,100posto nije ispravna,neam nist sportsko,sve serijala ,ide 75 kmh
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju