Tehnički kutak > Tehnička pitanja
malaguti f 15 - 1 l ulja na 100km??
igor.sb:
jesam ja to nesto propustio :icon_scratch:
kakvi zarezi, kakva sajla za uljnu na minarelliju
kakvo tvornicko podesavanje da baca vise, pa na servisu se postelava
kakvih prvih 86 km litra ulja
:dontknow: :dontknow:
mario_f15:
--- Citat: JogFromYamaha - 08 Travanj, 2010, 00:22:15 ---ajd ti stari fino prekontroliraj koliko ti je napeta sajla koja ide do mjesalice ulja pa spotelaj tako da ti ona dva zareza (najcesce crvene boje) da se preklapaju
inace promjeni gas sajlu jer ti je sajla koja ide do pumpe ocito prekratka ili prezategnuta.
Uglavnom trebao bi ti skut trosil litru na 1000-1200km (pri potrosnji od 3.5l na 100km)
racunaj si po potrosnji koliko bi ti trebal trositi jer je pumpa stelana na 3%.
Uglavnom ako je skut nov (prvih 300km) onda se ne brini previse jer ovi novi minarelli imaju od tvornice postelanu pumpu da trosi ulja vise nego inace da se razradi masina. Na 300km servisu ce ti decki to postelat da trosi normalno.
Moj jog je na prvih 86km potrosio litru repsola i to su mi u yamahinom ovlastenom servisu decki objasnili da ih tvornicki podesavaju radi dugovjecnosti motora.
Ako ti je motor stariji onda definitivno pregledaj tank, cijevi i spojeve tanka i cijevi da ti negdije ne curi, takoder pogledaj pumpu da je postelana i napetost kabla pumpe te dali pumpa radi ispravno.
--- Kraj citata ---
hahahhahahahahahahahaha kake sajle.... ? ? ? ? ? :icon_scratch:
ti očito nemas sta radit..pa pricas gluposti....
ak neznas nemoj pisat... :icon_thumright:
ti mislis i dalje da bi mogao vozit s 1l ulja na 100km? :BangHead: :BangHead:
moreeeeeeeeeeeeeeeee :hello:
ghostride666:
ja mislim da je problem banalan i da mu je jednostavno cijev negdje precvikana ili na cijev na karbu ne stoji dobro i pušta, il cijev na rezervaru ulja ne stoji dobro i pušta
f15rr:
uzo sam svjećicu ngk br8hsa jel to valja ,,,
doritos:
dobro je, tebi ocito pusta ulje negdje ili ga mooozda netko maznjava sto je meni takav lom na samu tu pomisao da ti netko krade ulje... :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju