Tehnički kutak > Tehnička pitanja

auspuh - hrđa

<< < (12/19) > >>

pralas:
hehe,taj drugi mi je jos bolji... ;D,imas bas poseban sprej za auspuh koji podnosi visoke temp. samo je problem na grani kod cilindra tamo boja zna otpasti... :icon_thumright:

Feeler:

--- Citat: ivan pralas - 08 Travanj, 2010, 23:49:27 ---hehe,taj drugi mi je jos bolji... ;D,imas bas poseban sprej za auspuh koji podnosi visoke temp. samo je problem na grani kod cilindra tamo boja zna otpasti... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvala na savjetu, no već imam sprej (lak za kosu) koji isto tako dobro podnosi visoke temperature. Provjerio na ženinoj glavi... :icon_biggrin:

Ipak bih ja njega iskromirao, pa ako netko zna za mjesto na kojem se to može obaviti u ZG ili okolici, bio bih mu zahvalan. :icon_thumright:

pralas:
ma nis,hehe! :laughing6:,stvarno nznm di ima za kromiranje... :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: ivan pralas - 08 Travanj, 2010, 23:49:27 ---hehe,taj drugi mi je jos bolji... ;D,imas bas poseban sprej za auspuh koji podnosi visoke temp. samo je problem na grani kod cilindra tamo boja zna otpasti... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ovo si reko ko da je samo tu problem. Tu jedino i hrđa nakon ove farbe  :laughing9: :laughing9:

ProDriverGT(TGB):
Jel zna netko mozda,za onaj leovincijev hand made 70 spuh,frend mi se na njega nabrijava mada mu ja tvrdim da za te novce ima daleko boljih..
Frajer u autobilu tvrdi da on nemoze zahrđat,neznam koji je to materijal zaboravio sam..a frendu je to bitno jer ja sa tt-om poludio kolko je zahrđo,istina da ga nije ni odrzavao bas,al sad kaze ako uzme taj 70 spuh i ako zahrđa,da ce mu doc tamo i lupat ga s njim  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju