Tehnički kutak > Tehnička pitanja
auspuh - hrđa
ToNYGP1Racing:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 09 Travanj, 2010, 01:12:10 ---Jel zna netko mozda,za onaj leovincijev hand made 70 spuh,frend mi se na njega nabrijava mada mu ja tvrdim da za te novce ima daleko boljih..
Frajer u autobilu tvrdi da on nemoze zahrđat,neznam koji je to materijal zaboravio sam..a frendu je to bitno jer ja sa tt-om poludio kolko je zahrđo,istina da ga nije ni odrzavao bas,al sad kaze ako uzme taj 70 spuh i ako zahrđa,da ce mu doc tamo i lupat ga s njim :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
I taj handmade ce zahrđat s vremenom. Nije kromiran.. :sad3:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 11:22:28 ---I taj handmade ce zahrđat s vremenom. Nije kromiran.. :sad3:
--- Kraj citata ---
Nemora nesto bit kromirano da nebi hrđalo,zavisi od cega je taj spuh,zaboravio sam..
Po tom bi i zlatni spuh trebao biti kromiran da ne hrđa :icon_biggrin:
R@kija:
imo je luka na raneru taj leo 70,veli da ono,nije nes a nije ni los,ima boljih za te pare!!
ivanm:
mora biti od zlata, srebra, mesinga, kromiran, niklovan, pocinčan ili od inoxa, u svakom drugom slučaju bude zahrđao..
Hrvoje_40:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 11:22:28 ---I taj handmade ce zahrđat s vremenom. Nije kromiran.. :sad3:
--- Kraj citata ---
znam ja da će zahrđati s vremenom ali da ne zahrđa baš odmah ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju