Tehnički kutak > Tehnička pitanja

auspuh - hrđa

<< < (11/19) > >>

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Nabukodonozor - 08 Travanj, 2010, 19:50:59 ---.. e da je od inoxa :icon_thumright: ,al tako je to i mi smo hrđavi  :laughing6: ..

--- Kraj citata ---
haha Svi mi hrđamo, pa i spuhovi  :toothy12: :toothy12:

pralas:
 :toothy12: :toothy9: :toothy11: :laughing11: :laughing6:,istina,kad tad svi cemo zahrdati.... ;D

Feeler:
 Meni je auspuh totalno zahrđao već par mjeseci nakon što sam kupio skuter (nov). Loša zaštita... Odnio sam ga na pjeskarenje i ofarbao nekom farbom za koju se trgovac kleo pokojnim precima kako odlično podnosi visoke temperature i kako neće biti nikakvih problema. Doslovce je isparila za mjesec dana, a auspuh ponovno zahrđao.... :laughing7:

Zna li netko gdje su u ZG može obaviti kromiranje?

dhorvat:

--- Citat: Feeler - 08 Travanj, 2010, 23:37:58 --- Meni je auspuh totalno zahrđao već par mjeseci nakon što sam kupio skuter (nov). Loša zaštita... Odnio sam ga na pjeskarenje i ofarbao nekom farbom za koju se trgovac kleo pokojnim precima kako odlično podnosi visoke temperature i kako neće biti nikakvih problema. Doslovce je isparila za mjesec dana, a auspuh ponovno zahrđao.... :laughing7:

--- Kraj citata ---

To je glavna definicija koju trgovci moraju znat na maturi  :laughing7:

Feeler:

--- Citat: dhorvat - 08 Travanj, 2010, 23:40:09 ---To je glavna definicija koju trgovci moraju znat na maturi  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ovaj mi baš i nije djelovao kao osoba koja je prošla bilo kakvu maturu, no talent mu je neosporan... :toothy11:

Pazi ovog drugog kojeg sam pitao za savjet u svezi auspuha: - "Pa, kupi novi. Nije tako skup za Peugeota. 900 Kn. Dobro, možda 1000. 1100 kuna... Ma, najviše 1300 kuna!"

:icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju