I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
Bilo bi dobro jednom godišnje otiči u neku od privatnih poliklinika i obaviti liječnički pregled. Vremena su se promijenila, stres se povečao....ljudi umiru bez najave.Vjerovatno će neki od vas reči da serem ali ja sam jučer bio na sprovodu prijatelju koji je umro od infarkta u 37. godini
treba redovito vaditi krv. Redovito mislim barem jednom u dvije godine
Hvala Bogu nas firma šalje na liječnički svake godine
I moja mene, svake godine, liječnički obavezan, sanitarni obavezan, i specijalistički neobavezan....Sve ok samo kolesterol uvjek iznad gornje granice... a kad volim papati...
i ja volim stari i popiti si ali kada netko otegne papke sa 37 zbog herca.....
To je blažena smrt!!!JA bi herc 100 puta prije račina, tumorčina, otkazujućih bubrega...A što je naj gore, herc strefi i sa urednim EKG om, i ehom i krvnom slikom...
moj stari je preminuo prije mjesec dana od mozdanog udara,zatim jos par ljudi koje sam poznavao i radio s njima su isto preminuli..ovo je strasno sto se dogadja.
ma nemas se zbog cega ispricavat tako je kako je sta da se radi ,ali stvarno ljudi s povelikim brojem godina bi trebali obici doktora danas je svako svoj doktor,cista neodgovornost prema sebi
to je dobra ideja,kod mene je to uobicajna pojava,ja sam 50+ puta na godinu na pretragama pa kod ljecnika u bolnici i tako
sad nedavno umro poznanik, 25 god, imao meningitis
Svaku godinu idem na lječnički nikad ništa sve ok a za sve ostalo tu je