bas imam volje se ovak raspravljat javno..
ajd si zamisli da se kolega napizid na tebe jer si kupio skut prije njega.. a on ce ga kupit onak kad dode do novaca a isao ga vidit i nije ga kaprisao..
jesi oke..
ajd si zamisli da isti taj kolega ide rec da ce mi vratit graficku karticu od 256mb (koju je ono posudio bez da se mene pitalo) kad ja njemu vratim dva remena (pia serijala i topov za minarelli) a ulje za kočnice cu dobit za uskrs ..a to se sve zbilo tam negdi 10mj. 2009
.. da mi se platila cedevita ja te za tu grafu nebi ni pitao nista.. al sta da ti ostavim kad mogu si sastavit jos jedan komp .. onak da skida torrente.. ili nesto tome slicno..
i zamisli da ti to govori netko s kime si se druzio od osnovne skole.. i ajd sad zamisli da se taj momak ljuti ..i onda ja ispadam da nema prijatelja.. takvi mi ni netrebaju.. a nebi se ni cudio da mu je mama silva rekla da se nedruzi s renatom jer renato vozi skuter na jednome kotaču..
dosta furanja na mene .. mislim da ti pod hitno treba novi stajl.. majica randijemsi, šark kaciga i neki sp.. jer vidim nasao si nove idole..
oke.. dosta o jednom ex prijatelju idemo na drugog ex kompića
sad o tome drugome ex prijatelju.. koji neznam sta oce.. valjda sam cestitat uskrs..
zamisli da se netko naljuti na tebe zato sto si napravio neki bezveznu grupu na fejsu.. jesi ?? NE!!
a zamisli da ode u tvoje mjesto ,grad ,selo .. ne neko takozvano druzenje i tam se kurči i šara autolakom po SVETIŠTU i oce ispast frajer.. i baca ramu od "mičinog skutera"..
mislim ono tajm tu grov ap..