Na dan moga rođenja (31.12) moj otac i kum su kupili bocu viskija i strusili sa mojim djedom i jos par nepoznatih ljudi. Nakon toga su odlucili natocit u istu bocu vino i zakopat u dvoristu a svrha toga je bila otkopat kad krenem u vojsku. Vojska je prosla prije par godina,nije se ni islo,a vino je cubilo i dalje dolje u zemlji. U planu je bilo otkopavanje ove godine samo je bilo pitanje vremena. Posto trenutno kradem bogu dane (i doc također) na njegovu inicijativu bacili smo se na posao. Pozvao sam susjeda,2 lopate,1 stihaca i udri. Problem je bio jer nitko nezna il se ne sjeca gdje je to zakopano pa tako ni moj stari jer su taj dan bili ... strgani! Po njegovim smjernicama krenuli mi kopat i iskopali ''bazen'' u dvoristu i pronasli...STANGU!!!
Nakon sati i sati mukotrpnog kopanja,zatrpali smo rupu i poceli gubit nadu. Stari je u međuvremenu dosao kuci i poceo se krizat kaj smo napravili,ali isto tako dao nove informacije o polozaju te boce. I krenuli mi nanovo u drugom smjeru i nakon nepunih sat vremena NASLI!!!
Boca je bila zakopana 21g i kusur u zemlji,u 2 najilonske vrece i cep je bio zaliven voskom (dobro su se i sjetili uzeci u obzir njihovo stanje).
Misija je uspjesna bila,zajebancija neizostavna a kusanje vina starog 21g (iako kiselog) neprocjenjivo.