Tehnički kutak > Tuning skutera
gusenje sr.a
ivanm:
znam alfa da je to opasno, no eto, ipak je to prošlo bez posljedica, to je frgazer s kojim su se Kuš i Ivor igrali, a nitko ga nije uspio naštelat..
ja sam se mučio s njim mjesec dana, i na kraju od svih piganja, premjestio sam plovak s drugog frgazera i sve je 5..
naravno plovak moram bit na mjestu, no trebam neku shemu da vidim kak to, vidio sam neke sheme, no nije mi baš bilo jasno..
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 13 Kolovoz, 2007, 20:11:31 ---naravno plovak moram bit na mjestu, no trebam neku shemu da vidim kak to, vidio sam neke sheme, no nije mi baš bilo jasno..
--- Kraj citata ---
Dakle, za sve PHBG karbove nivo polovka mora biti izmedju 15,5mm (bogatije) i 16,5mm (siromasnije).
Piga se limic na kojem je plovak (moze kod igle, ali lakse je za svaki plovak posebno spicangama savijati limic):
Marko F15:
swek a zasto ne napises da ti je karb 12-serijski ljudima bi bilo mozda lakse rec svoje
ivanm:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Kolovoz, 2007, 20:30:37 ---Dakle, za sve PHBG karbove nivo polovka mora biti izmedju 15,5mm (bogatije) i 16,5mm (siromasnije).
Piga se limic na kojem je plovak (moze kod igle, ali lakse je za svaki plovak posebno spicangama savijati limic)
--- Kraj citata ---
thanks.. :icon_thumright:
Fare:
Ako je stvarno tako da gore imas 12mm karb u tome je problem ??? :nono:. Isto se i meni dogadjalo na mom peugeotu dok sam imao gurtnera 12mm original. Nakon cca. 5 km voznje jednostavno bi se poceo gusiti i ugasio bi se. Kad sam stavio dellorta 19mm sve sam probleme rjesio. :icon_thumright: :notworthy:
Tako ako ne zelis da ti zariba motor podhitno mjenjaj karb jer je 12mm premalo za kit!!!!!!!!!!!!!!! :nono: :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju