Tehnički kutak > Tuning skutera
gusenje sr.a
sweky:
imam sr50 '98 s kitom top trophy
i uzto imam i problem da kad dam gas do kraja ide dobro 7-8 sekundi, a onda se ugusi i pocne pucketat u motoru, onda pustim gas i opet ga dam i tako opet 7-8 sekundi ide dok se ne ugusi,
po nizbrdici ide 15-ak sekundi super i onda se samo ugusi i opet pucketa
doslo mi je do pregrijavanja pa se valjda nesto zeznulo
u cemu bi mogao bit problem?
pitaNS:
a kad je došlo do pregrejavanja šta se tada dogodilo?? daj još nekih detalja...
3alfa3:
Ako je motor prije isao dobro i ako nije ostecen od pregrijavanja, onda je vjerojatno stvar u plovku i igli koju plovak kontrolira u fergazeru. Dolazi ti do prekida punjenja casice fergazera benzinom pa ostaje bez benzina - to je vrlo opasno za motor. Skini karb, rastavi ga, operi u benzinu i ispusi kompresorom.
speed:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Kolovoz, 2007, 11:30:12 ---Ako je motor prije isao dobro i ako nije ostecen od pregrijavanja, onda je vjerojatno stvar u plovku i igli koju plovak kontrolira u fergazeru. Dolazi ti do prekida punjenja casice fergazera benzinom pa ostaje bez benzina - to je vrlo opasno za motor. Skini karb, rastavi ga, operi u benzinu i ispusi kompresorom.
--- Kraj citata ---
3alfa3 je u pravu tako je i meni bilo,na full gasu samo ostane bez gasa i ugasi se,rastavio karb i ocistio i to mi se vise nije dogodilo
DUBrawa:
evo njemu odgovorite a ja kad sam postavio isto pitanje 50000 puta meni niste odgovorili. Oglavnom i ja sam imo isti problem. Ocisito sam frgazer jako dobro i za sad nema problema....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju