Tehnički kutak > Tuning skutera
gusenje sr.a
ivanm:
ja sam isto imao problem na full gasu nakon jedne minute bi se zagušio, prepigao sam plovak malo da se više spusti igla dole i sad je ok, dobiva dosta benzina..
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 12 Kolovoz, 2007, 20:32:30 ---ja sam isto imao problem na full gasu nakon jedne minute bi se zagušio, prepigao sam plovak malo da se više spusti igla dole i sad je ok, dobiva dosta benzina..
--- Kraj citata ---
Treba s tim biti jako oprezan. Nivo plovka kod Dellorto PHBG karba (kakvog ti imas ak se ne varam) mora biti izmedju 15,5mm i 16,5mm mjereno od ruba kucista fergazera (bez dihtunga) do vrha plovka i to kad je karb na ravnoj podlozi (stolu) okrenut tako da sjedi na svom usisu.
Inace, visi nivo (plovak svinutiji prema karbu) obogacuje smjesu i to u svim rezimima rada pa se fergazer stela dizama i iglom tek kad je nivo plovka pravilno podesen. Suprotno, ako je nivo nizak (plovak svinutiji prema dnu casice karba) smjesa je siromasnija u svim rezimima rada.
I dok je visoki nivo bezopasan (osim prebogate smjese), niski nivo je opasan zbog siromasne smjese, a ukoliko je jako nizak (ili plovak zasteka), diza ostane na suhom sto je ultra opasno jer smjesa postane jako siromasna, a kako se to obicno desava na full gasu pri visokim okretajima, nije iskljuceno zaribavanje motora.
sweky:
hvala na pomoci, ali nije problem u tome bio, samo sam otisao na benzinsku po novu svjecicu champion, dao 15 kn i sad motor radi bez greske, svejedno hvala :)
DUBrawa:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Vadi to iz motora pogotovo ako je DITECH. Odi u apriliu i kupi orginal za nju svječicu... Vjeruj mi :icon_thumright: . Uglavnom i meni se je oped počeo gušit. Možda da i ja promjenim svječicu... Al moj ej 4t :icon_scratch: . Neznam. Promjenit ču...
sweky:
nije ditech, WWW je, pa kupio sam je od jednog mehanicara i on je u njoj drzao bosnu super :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju