Gle, mi smo uspjeli dobit da Multivar na serijskim polutkama ide čist solidno bez neke prevelike rupe, ali na žalost sa žutim ili čak crvenim Malossi centralnim federom. Ja bi osobno stavio žuti jer se motor ponaša momentnije nego sa crvenim, ali sa crvenim nema oscilacija okretaja.
Morini polutke bi bile idealne, ali ih je teško nać jer ne pašu od DiTecha budući da su prevelike
Karb obavezno 17.5 ili 19, po meni je malo rizično se i voziti sa 12 fergazerom na ovom setupu koji si napisao
Najbolji se pokazao od sedamnajstica Dellorto PHVA 17,5 TS ali mu je nešto malo veća potrošnja naspram mog PHBN 17,5 LS
Ako te zeza rastezanje remena onda kupi Malossi Kevlar, ako ne onda stavi TOP remen 9907770 ili Bando 738x16.5 28 (to su potpuno isti remeni)
Ta dva zadnja remena ti osjetno povećaju krajnju, ali normalno kad se rastegnu prilikom pregrijavanja padnu malo okretaji dok se ponovno remen ne ohladi ko i kod svakog non-kevlar remena
Rolice cca 5 grama, federi kuplunga bijeli ili žuti. Ali prvo probaj sa serijskima da vidiš dal bude dobro
Svjećica obavezno NGK BR9ES ili W27ESR-U
Eventualno produžiti prijenos 10-15 %, možeš sa primarom ili sa sekundarom. Mislim da je to to. Red sponge je poželjan ak ga nemaš već