Tehnički kutak > Tuning skutera
nece da upali, piaggio
doritos:
ja sam prekjucer skinuo due i stavio odma sporta i upalio nakon jednog ili dva kurblanja i bok...
dhorvat:
--- Citat: Kemo_nrg - 01 Travanj, 2010, 22:15:18 ---omg, neznam da probam opet skinuti blok pa rastaviti i skinuti radili pa da je opet stavim??? i mogul razdojiti blokove bez da ostetim lezajeve, jer su novi?
--- Kraj citata ---
Ne možeš rastaviti blokove a da ležajevi bar malo ne dobiju :nono: A najčešće puno dobiju :laughing7:
Jesi podmazao ležajeve? :dontknow:
Kemo_nrg:
--- Citat: dhorvat - 01 Travanj, 2010, 22:20:52 ---Ne možeš rastaviti blokove a da ležajevi bar malo ne dobiju :nono: A najčešće puno dobiju :laughing7:
Jesi podmazao ležajeve? :dontknow:
--- Kraj citata ---
izgleda da cu morati sutra sve skinuti pa opet rastaviti i zamjenuti onaj lezaj sto je "nov" (a ustvari kao da je zahrdjao, prije stavljanja je bio ok al kad je stavit onda je poco srat, skroz tesko se okrece) i de mi recite mozel biti da je to tog lezaja sto nece da se okrece kako treba?
a lezajevi su vec dosli podmazani
b_l_a_c_k:
--- Citat: Kemo_nrg - 01 Travanj, 2010, 22:26:42 ---izgleda da cu morati sutra sve skinuti pa opet rastaviti i zamjenuti onaj lezaj sto je "nov" (a ustvari kao da je zahrdjao, prije stavljanja je bio ok al kad je stavit onda je poco srat, skroz tesko se okrece) i de mi recite mozel biti da je to tog lezaja sto nece da se okrece kako treba?
a lezajevi su vec dosli podmazani
--- Kraj citata ---
po meni to je neispravna montaža, jer jedan od prstenova nije dobro sjeo u dosjed, tj ose unutrašnjeg i vanjskog prečnika se ne poklapaju i zato se teže okreće..
najbolje uzmi nove ležaje i neka ti neko ko ima iskustva sve to smontira ( vidio si da ne možeš sam)
a čekić i ležaji se baš i ne vole...
probaj uzet neki ležaj i unutrašnji prsten malo iskosi, pa ćeš vidit da se malo teže okreće..
doritos:
ako se tesko vrtio onda je sjeban lezaj, ni nesmije ici tesko, mora se lager vrtiti bez ikakvoga otpora ili slicno nest, znaci mora kliziti lezaj...hrdjav?? neznam zasto si to uopce isao stavljati...novo kupi, ugradi i bok...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju