Tehnički kutak > Tuning skutera
nece da upali, piaggio
Kemo_nrg:
juce mi dosla radilica i lezajevi, i sve smontirao jutros, i nece da upali nema sanse, struju baca, nova svijecica,
jakoo je tesko kurblati,i svaki 6-7 put kad zakurblam pukne iz auspuha,
imal sasne da nece da upali jer su lezajevi mozda pogresno staviti, ovaj do variomata se jako tesko okrece, pretostavljam da zbog toga i tesko kurblati :icon_scratch:
na motoru je jos sport 70 nov, i ostalo pise sa strane
:help: :help: :help: :help: :help:
dhorvat:
Pa kako si stavljao ležajeve unutra i jesi uopće centrirao radilicu da sjedne kako spada u ležajeve i u središte kartera? :dontknow:
doritos:
svijecicu novu staviti ngk 8 ili 9, malo benge uliti u cilindar spricom, tako ja radim i brzo upali...
dhorvat:
Ja od kad imam novi akumulator samo anlaser koristim. Eto, složio sam komplet setup i suh fergazer, verglao 10 sekundi i motor je odmah radio kako treba :icon_thumright:
Eventualno se treba otpojiti vakum i povuči na 3-4 sekunde da dođe benzina pa upali na kurblu praktički od prve (ali iz trećeg pokušaja :icon_tongue:)
Kemo_nrg:
--- Citat: dhorvat - 01 Travanj, 2010, 22:07:26 ---Pa kako si stavljao ležajeve unutra i jesi uopće centrirao radilicu da sjedne kako spada u ležajeve i u središte kartera? :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa stavio fino, cekic i drvo i polako, a centrirana je radilica, pa mozel biti da zbog nje nece da upali ako nije centrirana kako treba??
--- Citat: doritos - 01 Travanj, 2010, 22:07:35 ---svijecicu novu staviti ngk 8 ili 9, malo benge uliti u cilindar spricom, tako ja radim i brzo upali...
--- Kraj citata ---
9 sam stavio novu, i to sam probao i nece, kurblao X puta
--- Citat: dhorvat - 01 Travanj, 2010, 22:13:22 ---Ja od kad imam novi akumulator samo anlaser koristim. Eto, složio sam komplet setup i suh fergazer, verglao 10 sekundi i motor je odmah radio kako treba :icon_thumright:
Eventualno se treba otpojiti vakum i povuči na 3-4 sekunde da dođe benzina pa upali na kurblu praktički od prve (ali iz trećeg pokušaja :icon_tongue:)
--- Kraj citata ---
i to probao i nece
omg, neznam da probam opet skinuti blok pa rastaviti i skinuti radili pa da je opet stavim??? i mogul razdojiti blokove bez da ostetim lezajeve, jer su novi?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju