Tehnički kutak > Tuning skutera

nece da upali, piaggio

<< < (3/6) > >>

b_l_a_c_k:

--- Citat: doritos - 01 Travanj, 2010, 22:31:17 ---ako se tesko vrtio onda je sjeban lezaj, ni nesmije ici tesko, mora se lager vrtiti bez ikakvoga otpora ili slicno nest, znaci mora kliziti legaj...hrdjav?? neznam zasto si to uopce isao stavljati...novo kupi, ugradi i bok...

--- Kraj citata ---

upravo to, što kaže jedan majstor: mora klizit ko po pi**i..
ležaj ne smije zapinjat, nimalo

Kemo_nrg:

--- Citat: doritos - 01 Travanj, 2010, 22:31:17 ---ako se tesko vrtio onda je sjeban lezaj, ni nesmije ici tesko, mora se lager vrtiti bez ikakvoga otpora ili slicno nest, znaci mora kliziti legaj...hrdjav?? neznam zasto si to uopce isao stavljati...novo kupi, ugradi i bok...

--- Kraj citata ---

a je*emu .... , to mi je komsija (kolumbo) stavljao lezaj , kaze daj ja cu ja to znam i et sad, jos 5 sati posla ccc,

ma nije hrdjav nove sama narucio, kaze kao da je hrdjav pa nece da se okrece zapinje malo

Kemo_nrg:
a kako biti siguran da si centrirao radilicu?? kako je staviti u srediste

wonderkid:
najrizicnijom metodom,odokativno ;D znaci udaras gumenim cekicem po radilici sa koe strane treba ali prije nego sto lupis nasarafis neki saraf pa ga lagano lupaj,i tako dok ne dode do one situacije kada se radilica najlakse okrece,je da nije precizna metoda ali posluzit ce

ivanm:
kad se blokovi skroz spoje, lupneš malo čekićem s jedne i druge strane (ne baš po navoju) i pod rukom ćeš osjetiti da radilica i klipnjača klize bez otpora... znači sasvim lagano, kao odpušteni vijak..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju