Tehnički kutak > Injection
DiTech - ne želi upaliti
Di tech:
ovaj moj ditech je toliko baksuzan motor da to nije normalno, nikad nije islo kako treba pa ni danas, pukne mi sajla od gasa, udarim se 3 puta u ruku al ono bas pravo, majstor se 2 puta udario, majko draga nije normalno, al valjda ce nekad bit bolje bar se nadam, potrosnja danas bila je solidna malo vise nego sa techom ono zadovoljan sam sasvim a za dalje javljam....
moderatori: stavite ovo pod sticky ak nije frka dobro bi bilo hehehe... :) :) :)
Nabukodonozor:
.. nema predaje !! ..
pozzz!!
Daci:
--- Citat: Di tech - 22 Travanj, 2010, 20:56:30 ---ovaj moj ditech je toliko baksuzan motor da to nije normalno, nikad nije islo kako treba pa ni danas, pukne mi sajla od gasa, udarim se 3 puta u ruku al ono bas pravo, majstor se 2 puta udario, majko draga nije normalno, al valjda ce nekad bit bolje bar se nadam, potrosnja danas bila je solidna malo vise nego sa techom ono zadovoljan sam sasvim a za dalje javljam....
moderatori: stavite ovo pod sticky ak nije frka dobro bi bilo hehehe... :) :) :)
--- Kraj citata ---
ma za kaj pod sticky , zato kaj si prešo na karb lool
Nabukodonozor:
.. ako tamo i s "Trebama" postupaš,nema te na mapi ..
Di tech:
daj ljudi pomagajte danas upalim na karb sve normala obletim koji krug i nakon 10 min. voznje gotovo struje nestade i nema je nikako na svijecu nebaca nikako.............POMOZITE MOLIM VAS :help: :help: :help: :help: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju