Tehnički kutak > Injection

DiTech - ne želi upaliti

<< < (16/17) > >>

qwerty:
ako nema struje kad das kontakt onda je neki automat za paljenje.. desilo se meni, ugasio se u voznji i nema ni zmigavce, ni alnaser, ni svetla, nista.

posle toga nece da mi ide preko 60 a ne radi pokazivac benzina

sad gledam da uzmem digitronic ili komplet struju od piaggio

Di tech:
i danas sam uspio dobit struju al poslije nekoliko minuta voznje samo se ugasi i nema struje na svijecicu, moze li bit do toga da se struja dole pokvasi i nema je odredjeno vrijeme jer mi pusta i voda na dihtungu????? :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

qwerty:
isto ko i meni. prva dva tri puta kad je tako izgubio struju, sacekao sam 5 min i upalio ga. posle toga nije hteo vise..

i meni je pustala voda na glavi

Nabukodonozor:
.. struja ti se nemože(nebi trebala pokvasiti ako je sve uredu) moj je trenutno pola Naked,oklopi su na ljepljenju!
   a i reparirao sam auspuh,danas mjenjam variomat,i razne bljuvotinee.  :happy3:

i perem ga u praoni mlazom i kasnije sve ok ..
   tebe tu nešto gadno j.e. !! :icon_scratch:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Di tech - 24 Travanj, 2010, 11:42:25 ---i danas sam uspio dobit struju al poslije nekoliko minuta voznje samo se ugasi i nema struje na svijecicu, moze li bit do toga da se struja dole pokvasi i nema je odredjeno vrijeme jer mi pusta i voda na dihtungu????? :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

--- Kraj citata ---
to je kad ja govorim da ditech struja nije ista kao na krbu i da varijabilno paljenje ti nije prijatelj kad stavljaš karb.
Ako imaš namjeru vratit na ditech sve ili ti treba novi TCI/CDI imam ti ja za prodat.
Lijep pozdrav!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju