Tehnički kutak > Injection

DiTech - ne želi upaliti

<< < (14/17) > >>

Daci:
imam ja ideju...ugradi vakum pumpu  :toothy9:  nema zamjene za to... i ak ti pali s karbom onda razmisli malo kaj bi moglo bit kod ditecha pa ti nije htio kresnut... šta je različito..razmisli...i javi se kad se vratiš na ditecha .. jer sad buš vidio kaj je potrošnja  :toothy12:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Daci - 21 Travanj, 2010, 20:22:20 ---imam ja ideju...ugradi vakum pumpu  :toothy9:  nema zamjene za to... i ak ti pali s karbom onda razmisli malo kaj bi moglo bit kod ditecha pa ti nije htio kresnut... šta je različito..razmisli...i javi se kad se vratiš na ditecha .. jer sad buš vidio kaj je potrošnja  :toothy12:

--- Kraj citata ---
hahahaha, mislim da potrošnja svih vrati natrag na injektor

Di Tech : sretno u karb vodama!!!Javljaj se svaki dan da vidimo kako život, žena, djeca, skuter :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Di tech:
nabavljena vakum pumpa sutra postavljanje, paljenje, vozanje......javljam se sutra da kazem potrosnju........:toothy12: :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9:

Di tech:

--- Citat: Daci - 21 Travanj, 2010, 20:22:20 ---imam ja ideju...ugradi vakum pumpu  :toothy9:  nema zamjene za to... i ak ti pali s karbom onda razmisli malo kaj bi moglo bit kod ditecha pa ti nije htio kresnut... šta je različito..razmisli...i javi se kad se vratiš na ditecha .. jer sad buš vidio kaj je potrošnja  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Daci kad vidim javljam obavezno :) :) :)

qwerty:
meni je potrosnja 1,5l veca ali vredi, vise ne menjam svecice na 500km i ne gusi se ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju