Tehnički kutak > Injection
DiTech - ne želi upaliti
Di tech:
--- Citat: Daci - 20 Travanj, 2010, 22:08:30 ---čisti AL ČISTI primjer jako slae kompresije...pregledaj o-ringove ...teflonski prsten na injektoru i karike anraavno .. bz obzira kolko km ima ... skini cilindar i gurni kariku unutra i vidi kolko ima lufta ili nađi nekog da ti izmjeri kompresiju... imo sam i 2 slučaja di su karike bile nove i izgledalo je ko da nisu opće potrošene a motor nije htio upalit s njima ... mašte malo .. nešto ne valja s kompresijom to je sigurno
--- Kraj citata ---
imas ti kakve za klip 42 mm?????
Zeljac:
ja sam imo problem upali kad sam ga verglo puno puno i onda najedamput kresne i puca iz alspuha ko iz puske oso mi je onaj plavi injektor i kompresor a generalka sve novo bilo pred 500 km sad je sve pet :notworthy:
Daci:
--- Citat: Di tech - 20 Travanj, 2010, 22:11:31 ---imas ti kakve za klip 42 mm?????
--- Kraj citata ---
nemam čiji je to klip unutra...ja sam imo isti problem nisam mogo napbavit karike za 42 vertexa i kupim kod musila neke xx karike za 42 klip i naravno motor mrtav ... vratio stare potrošene karike i motor pali al teže jer su karike puštale...skini cilindar i ko što sam ti reko stavi kariku unutra i vidi dali ima lufta na spoju
Nabukodonozor:
.. dejjjja vu !!! .. 18000km,nekad upali nekad ne upali,da se ne ponavljam,muka mi je,al prošao sam to sve ..
evo starog klipa,novih karika,i cilindra brušenog po specijali .. bljak..
sada je sve novo i original,karike,klip,cilindar i ide 85kmh,maltene novi :laughing6:..
karike su jako bitan pojam u tome svemu .. a di-tec je prića za sebe ..
Di tech:
evo maloprije stavio karb pali iz prve radi ko doksa samo nece da povlaci benzin iz karba nemam vakum pumpe imali ko ideju sta bih mogao uradit umjesto vakum pumpe da povlaci gorivo???? :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju