Tehnički kutak > Injection

DiTech - ne želi upaliti

<< < (12/17) > >>

Daci:
a gle imo sam i još jedan raspršivač koji je na oko raspršivo dobro al je motor nemoguće trokiro s njim .... ak ne pali onda je kompresija ...štas ono reko koko km ???

Di tech:

--- Citat: Daci - 20 Travanj, 2010, 14:58:13 ---a gle imo sam i još jedan raspršivač koji je na oko raspršivo dobro al je motor nemoguće trokiro s njim .... ak ne pali onda je kompresija ...štas ono reko koko km ???

--- Kraj citata ---

ma negdje ok 1500km...

Nabukodonozor:
.. injector je crni,ali se produžuje na plavo,koji se nalazi na glavi cilindra,gornji jack !!!
   možda ti o-ringovi puštaju,ma neznam nisam više pametan ..

Di tech:

--- Citat: Nabukodonozor - 20 Travanj, 2010, 18:35:32 ---.. injector je crni,ali se produžuje na plavo,koji se nalazi na glavi cilindra,gornji jack !!!
   možda ti o-ringovi puštaju,ma neznam nisam više pametan ..

--- Kraj citata ---

eh eto mos mislit kako je meni onda ludim majke mi, danas prikljucio karb benga ide unutra ali nece da je zapali skinuo sam auspuh i malo ponekad zapali ali nece da upali da radi :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1:

Daci:
čisti AL ČISTI primjer jako slae kompresije...pregledaj o-ringove ...teflonski prsten na injektoru i karike anraavno .. bz obzira kolko km ima ... skini cilindar i gurni kariku unutra i vidi kolko ima lufta ili nađi nekog da ti izmjeri kompresiju... imo sam i 2 slučaja di su karike bile nove i izgledalo je ko da nisu opće potrošene a  motor nije htio upalit s njima ... mašte malo .. nešto ne valja s kompresijom to je sigurno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju