Tehnički kutak > Injection

DiTech - ne želi upaliti

<< < (11/17) > >>

Nabukodonozor:

--- Citat: Di tech - 18 Travanj, 2010, 19:56:31 ---i ja se danas jeb*vo citav dan da upalim al nista, pa ganjam ovog majstora da mi da kakav karb da ga prebacim......u jednom momentu dodje mi nesto, poskidam sve djekove iskljucim pumpu benge nalijem goriva u leptir gasa kad ono sastavi i dok se benzin istrosi on ugasi al kad utaknem truba neceee.......poludio :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:

--- Kraj citata ---

.. tu spominješ karb(karburator) ..

Di tech:
spominjem karb jer govorim da trazim ovog majstora da od njeg posudim da prebacim na karb......  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Di tech - 19 Travanj, 2010, 17:06:26 ---  

gorivo dobivam al najvjerovatnije visak koji nemoze da zapali i nista, a moguce da je do zelenog 90%... :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---
imam ti ja zeleni za prodat  :icon_biggrin:

ak baca benzu i iskru mora zapalit
a ak baca benzu a ne pali onda nema iskru il je jako slaba

ah da, imam i cdi za prodat  :icon_biggrin: :toothy12: tj. tci  :toothy3:

Daci:
simens injektor rijetko crkava... prije da je plavo smeće ... ak on ne radi dobro onda ne raspršuje smjesu kak treba i u kapljicama kapa na svjećicu direkt i nemre upalit ... imam jedan takav raspršivač kojeg kad staviš i verglaš on pljuje sam benzin ..tj scjedi se u kpljicama na svjećicu drito i to nema šanse da kresne ... azto prvo nabavi plavi injektor pa probaj

Di tech:

--- Citat: Daci - 19 Travanj, 2010, 22:44:13 ---simens injektor rijetko crkava... prije da je plavo smeće ... ak on ne radi dobro onda ne raspršuje smjesu kak treba i u kapljicama kapa na svjećicu direkt i nemre upalit ... imam jedan takav raspršivač kojeg kad staviš i verglaš on pljuje sam benzin ..tj scjedi se u kpljicama na svjećicu drito i to nema šanse da kresne ... azto prvo nabavi plavi injektor pa probaj

--- Kraj citata ---

nije mi plavi crni je a kad skinem glavu i injektore i zavreglam rasprsuje bas onako kako treba u vidu magle, iskra dobra, a za dalje neznam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju