Tehnički kutak > Injection

DiTech - ne želi upaliti

<< < (10/17) > >>

Di tech:
i ja se danas jeb*vo citav dan da upalim al nista, pa ganjam ovog majstora da mi da kakav karb da ga prebacim......u jednom momentu dodje mi nesto, poskidam sve djekove iskljucim pumpu benge nalijem goriva u leptir gasa kad ono sastavi i dok se benzin istrosi on ugasi al kad utaknem truba neceee.......poludio :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:

Nabukodonozor:
.. ček,ček malo jel ti imaš diteca ili srku s karburatorom? ? ???

Daci:

--- Citat: Di tech - 18 Travanj, 2010, 19:56:31 ---i ja se danas jeb*vo citav dan da upalim al nista, pa ganjam ovog majstora da mi da kakav karb da ga prebacim......u jednom momentu dodje mi nesto, poskidam sve djekove iskljucim pumpu benge nalijem goriva u leptir gasa kad ono sastavi i dok se benzin istrosi on ugasi al kad utaknem truba neceee.......poludio :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:

--- Kraj citata ---
znači da ti ne dobivaš benzin u cilindar ...ajd ti pogledaj jesi možda zamjeni konektor od injektora (zelenog) i senzora temperature... senzor temperature ima rozu žicu...ako nije do toga onda je definitivno do jednog od injektora ... plavog vjerovatno   

Di tech:

--- Citat: Nabukodonozor - 18 Travanj, 2010, 20:21:03 ---.. ček,ček malo jel ti imaš diteca ili srku s karburatorom? ? ???

--- Kraj citata ---

ditecha

Di tech:

--- Citat: Daci - 18 Travanj, 2010, 21:23:59 ---znači da ti ne dobivaš benzin u cilindar ...ajd ti pogledaj jesi možda zamjeni konektor od injektora (zelenog) i senzora temperature... senzor temperature ima rozu žicu...ako nije do toga onda je definitivno do jednog od injektora ... plavog vjerovatno   

--- Kraj citata ---

gorivo dobivam al najvjerovatnije visak koji nemoze da zapali i nista, a moguce da je do zelenog 90%... :toothy3: :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju