Tehnički kutak > Injection

DiTech - ne želi upaliti

<< < (9/17) > >>

Nabukodonozor:
.. imam ti ja sve što je potrebno,da bi provjerili,raspršivač,2mcrijeva,nove karike,to čuvam ..
.. i gameboy  :toothy12: i sve moguče verzije softwarea,al jedini je problem,što si daleko !!
   a možda okupim ekipu jedan vikend posudim neku makinu pa se vidimo na čevapima !
   provjeri crijevo od kompresora do injectora,stavi druge karike ..
   a stvarno mi je glupo pričati jer da sam tamo to bi već riješili ..

Di tech:

--- Citat: Nabukodonozor - 18 Travanj, 2010, 00:12:15 ---.. imam ti ja sve što je potrebno,da bi provjerili,raspršivač,2mcrijeva,nove karike,to čuvam ..
.. i gameboy  :toothy12: i sve moguče verzije softwarea,al jedini je problem,što si daleko !!
   a možda okupimekipu jedan  vikend posudim neku makinu pa se vidimo na čevapima !
   provjeri crijevo od kompresora do injectora,stavi druge karike ..
   a stvarno mi je glupo pričati jer da sam tamo to bi već riješili ..

--- Kraj citata ---

ehehehheeh pa sto to i ne bi bila losa ideja sad lijepo vrijeme uzet kakvu makinu malo se provozat i doc do mene rijesit to pa idemo na cevape al et kad god budes u sarajevo dolazio uvijek si dobrodosao, a za crijevo i karike vidjet cu pa javim.... :) :) :)

Kamba:
....eo moj pure jet prdnio u fenjer prije 15 min.....izgleda da je ispuco kariku na auspuh ili je probila brtva....nema kompresije.... :help:....kolio koštaju brtve i karike ako ko zna...

Nabukodonozor:

--- Citat: Miroslav Kamba - 14 Travanj, 2010, 20:39:37 ---....moj pure jet danas napunio 24000....pali vozi.....svječica 8000 km još valja...

--- Kraj citata ---

.. urekao si ga !!  ::)

ako ćeš kupovati u ovlaštenim servisima,pa dosta .. ima uvijek neki ok dečko s foruma koji ima viška dijelova ..
 pa stavi oglas da kupuješ!!

Kamba:
....izgleda da jesam.....danas peglo ko budala i ono nešt zarokalo u mašini......stavit ću oglas pa čemo vidit.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju