Tehnički kutak > Injection

DiTech - ne želi upaliti

<< < (8/17) > >>

Iwo SR Tuono:
I sa ovog najnovijeg airbox je isti

Nabukodonozor:
.. ma mina-reli je .. 
.. brmmmmrnrnmmm ...
.. triba mi ovalna,a u OS nema ni obične  :angry7: :angry7: ..

Di tech:
ljudi pomagajte danas kupim novu cpr8e i kad sam je stavio motor je malo teze upalio ali je radio normalno kad je upalio (nisam davo ni malo gasa radio na ler gasu), (upalio sam ga bez auspuha), i poslije 2 min. dao sam malo gasa i ugasio je se, ali sreca ponovo iz prve pali, uspio sam po malo davat gasa ali je odma poceo trokirati. Ugasim ga da stavim auspuh u nadi da cu bacit koji krug, ali nakon stavljanja nista, znaci nece ni da se javi totalno NISTA. To znaci kad sam dao gasa da je odmah probio svijecicu...............     LJUDI POMAGAJTE LUD SAM VISE..........................
                                                                          HHHEEELLLPPP
 :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Daci:
gle ne preostaje ti niša nego da skineš cilindar i da vidiš karike kave su... i da probaš s drugim raspršivačem

Di tech:
kad ga verglam bez auspuha motor se trese nenormalno od kompresije a za te rasprsivace nezzz ko ih ima na forumu.......a moze li to bit do blombine do struje nesto??????????????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju