Tehnički kutak > Tuning skutera

Morini polutke na minarelli...

<< < (6/10) > >>

luna500rr:
Ja imam polutke s malagutija cr1 (morini karb ac) na luni, plavi centralni, neki kvacila nesjecam se boje, ugl, s base kitom i gianelli sp6 trga volan iz ruke u startu, rolice dosta teze trebaju zbog tvrdjeg centralnog, al je fora sto mi je razlika u okretajima kad polazim i kad vozim mozda 300rpm, okretaji od 10 do 75 su isti bez obzira pustim li gas pa ga ponovo dam, ili ga nepustam od starta, prije kad bi mu pustao gas na 30 pa opet dao, razlika bi bila sigurno 1500 okretaja, motor nebi usao u rezonanciju te bi vukao malo bolje od serijale bez obzira na kit...
Snimio bih al sam promjenio spuh, necu jos stelati variomat jer ovo cudo vrti oko 10-12t? a serijska radilica...

SlowRider:

--- Citat: Crazy Kuree - 29 Travanj, 2010, 01:03:21 ---eto sredio sam skuter, sad mi u startu kreće sa više obrtaja, i kroz ubrzanje ima vrlo ujednačene obrtaje, stvar je must have... našao sam remen za to dimenzije 769x16,9 od kojeg skutera ja neznam. kad stigne javim rezultate, sad bi trebo stavit za pola grama teže valjke i mislim da bi super išo, al nema potrebe, deblji remen će taman spustit za neki 500 obrtaja koliko i treba

--- Kraj citata ---

zanimljiva mjera remena, samo od cega je  :icon_scratch:

luna500rr:

--- Citat: SlowRider - 29 Travanj, 2010, 11:21:08 ---
zanimljiva mjera remena, samo od cega je  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637321216&target=productdetail&category1=A%3AA_PEUGEOT%3AA_PEUGEOT_JETFORCE50CTECH&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KEILRIEMEN

0,1mm siri, nije bed u polutkama, 17mm od lune ide do kraja...

SlowRider:
ja sam isprobao ovo i bio je malo sirok, nisam mogao dobiti start, i trebao bi biti malo duzi, dim 755x18  http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637320640&target=productdetail&category1=A%3AA_PEUGEOT%3AA_PEUGEOT_JETFORCE50CTECH&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KEILRIEMEN

od jet forcea nisam ni gledao, to se cini kao dobra kombinacija

Crazy Kuree:
ma ovo će mi biti taman za 0.5 mm širi od seriskog, a dužina isto odgovara, samo da stigne da testiram iako ne sumnjam da neće bit dobro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju