Tehnički kutak > Tuning skutera
Morini polutke na minarelli...
domagoy 46:
imam jedno pitanje
kupio sam morini polutku od suzuki katane,i sad ja i frend smo to htjeli stavit u blok,i ide unutra,al kako da stavim zvono?kupio sam rms-ovo zvono i ne paše na polutku,a imam i rms-ovo kvačilo,nezz dali se može rms-ovo kvačilo staviti na polutku?čini mi se da ne može??znali itko help :help: :help: :help: :help:
Aleks:
Kako mislis, ne pase na polutku? Zvono ide na osovinu, kao i kvacilo i nema direktne veze sa polutkom.
domagoy 46:
--- Citat: Aleks - 02 Lipanj, 2010, 12:28:37 ---Kako mislis, ne pase na polutku? Zvono ide na osovinu, kao i kvacilo i nema direktne veze sa polutkom.
--- Kraj citata ---
kako kvačilo nema direktne veze sa polutkom?ja sam dobio polutku u kompletu sam kvačilom,znači u 1 komadu je polutka kvačilo i naravno unutra centr. feder,i stavim taj komplet,značim polutku s kvačilom i zvono ne paše,trebao bi malo veće čini mi se,a imam i rmsovo kvačilo,zvono paše na njega,a kako da stavim rmsovo kvačilo na tu polutku???
animatrix:
mislim da ni nebi trebalo pasati, jer bi onda sva kvacila bila izmjenjiva medju skuterima...
Aleks:
--- Citat: domagoy 46 - 02 Lipanj, 2010, 12:43:02 ---kako kvačilo nema direktne veze sa polutkom?ja sam dobio polutku u kompletu sam kvačilom,znači u 1 komadu je polutka kvačilo i naravno unutra centr. feder,i stavim taj komplet,značim polutku s kvačilom i zvono ne paše,trebao bi malo veće čini mi se,a imam i rmsovo kvačilo,zvono paše na njega,a kako da stavim rmsovo kvačilo na tu polutku???
--- Kraj citata ---
E pa tako reci. Kvacilo nema veze s polutkom, a to sto si ti dobio kvacilo u paketu i ne pase na tvoje zvono, to je druga stvar.
Pogledaj na mojskuter.com portalu članak kako se rastavlja zvono i kvačilo i sve će ti bit jasno. Otšarafiš veliku maticu, pazeći da te kvačilo ne pogodi u čelo jer je pod pritiskom zbog centralnog federa.
Onda skineš to kvačilo koje si dobio, namontiraš RMS-ovo, sklopiš nazad, staviš svoje zvono, zašarafiš i gas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju