Tehnički kutak > Tuning skutera
Morini polutke na minarelli...
Crazy Kuree:
Jel tko otkrio koji remen paše? meni treba remen duži
SlowRider:
--- Citat: Crazy Kuree - 24 Travanj, 2010, 21:12:07 ---Jel tko otkrio koji remen paše? meni treba remen duži
--- Kraj citata ---
trebao bi biti dobar od suzuki katane, meni se nije dalo vise trositi pare za eksperimentiranje
luna500rr:
--- Citat: cvele60 - 30 Ožujak, 2010, 21:52:24 ---Ma nema tu mnogo problema sa duzim remenom-cini mi se da bi idealan bio sa kratkog minarellija-792/16.5 ili Hebo 797/16.6....ne moz on da pobegne iz variomata nikako jer kad se spoje polutke taman ide do vrha al nece sigurno da sidje
skroz u zadje polutke...znaci gubitak u max. brzini al + za ubrzanje....jbg treba probati...
--- Kraj citata ---
Ja sam pokusao staviti remen od lune, 788/17 na minarelli i ne da izadje iz polutki, nego prakticki nije u polutkama, trebale bi neke nesto vece pozadi...
Crazy Kuree:
evo ja sam stavio od tbg across polutku, ima skroz ravni kut pomicanja, i sad mi skuter ko lud prevrtaje, a nije mi se dalo podešavat danas. imam i od piagio 128mm polutku na koju ide overrange remen al kut nije ravni
Crazy Kuree:
eto sredio sam skuter, sad mi u startu kreće sa više obrtaja, i kroz ubrzanje ima vrlo ujednačene obrtaje, stvar je must have... našao sam remen za to dimenzije 769x16,9 od kojeg skutera ja neznam. kad stigne javim rezultate, sad bi trebo stavit za pola grama teže valjke i mislim da bi super išo, al nema potrebe, deblji remen će taman spustit za neki 500 obrtaja koliko i treba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju