Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemcici?!
P.A.L.A.C:
--- Citat: Rossi - 09 Kolovoz, 2007, 11:56:06 ---kod nas ti je digtung nedo bog nikome koliko je tesko nabavit :S obidjes sve piagio servise i dabe nigdje ga nema u jebenom gradu hehe ...tako da opet moram narucit iz splita ccc ....al vidite ovo ja kako god okrenem onaj vijak za zrak svjeca je uvijek crna....znaci okreno ja njega jednom ili 6-7 puta isto crna svijeca ...:S nista mi nije jasno ...
--- Kraj citata ---
to ti sluzi samo za fino stelanje, odnosno za stelanje rada motora na leru, a smjesa se stela diznama, iprobavas dizne i dok ne potrfis odgovarajucu boju onda znas da valja, naravno ako nije dobra dizna osjetit ces da se gusi ili trokira. i svijcica mora biti odg. toplinske vrijednosti da bi mogo gledat jel boja dobra.
to ti je najbolje uzmes par dizni i iprobavas, promjenis diznu i izadjes na cestu i drzis ga pun gas 2-3km i stanes skines svijecku i pogledas. :headbang:
Punisher:
--- Citat: P.A.L.A.C - 09 Kolovoz, 2007, 11:59:47 ---
--- Citat: Rossi - 09 Kolovoz, 2007, 11:56:06 ---kod nas ti je digtung nedo bog nikome koliko je tesko nabavit :S obidjes sve piagio servise i dabe nigdje ga nema u jebenom gradu hehe ...tako da opet moram narucit iz splita ccc ....al vidite ovo ja kako god okrenem onaj vijak za zrak svjeca je uvijek crna....znaci okreno ja njega jednom ili 6-7 puta isto crna svijeca ...:S nista mi nije jasno ...
--- Kraj citata ---
to ti sluzi samo za fino stelanje, odnosno za stelanje rada motora na leru, a smjesa se stela diznama, iprobavas dizne i dok ne potrfis odgovarajucu boju onda znas da valja, naravno ako nije dobra dizna osjetit ces da se gusi ili trokira. i svijcica mora biti odg. toplinske vrijednosti da bi mogo gledat jel boja dobra.
to ti je najbolje uzmes par dizni i iprobavas, promjenis diznu i izadjes na cestu i drzis ga pun gas 2-3km i stanes skines svijecku i pogledas. :headbang:
--- Kraj citata ---
Pa vidiš da mu se to desilo nakon farbanja kad je išao čistiti cilindar i sve, tako da ne treba isprobavati dizne...
Ja mislim da je do dihtunga i da ga je raštelao pri rastavljanju.
P.A.L.A.C:
neeee, ne govorim ja o njegovom problemu, nego o stelanju motora, vidim da se prica o tome, pa sam reko par rijeci o tome.
nemas brige sve sam mu ja sad objasnio preko msn. :headbang:
speed:
--- Citat: Rossi - 09 Kolovoz, 2007, 11:56:06 ---kod nas ti je digtung nedo bog nikome koliko je tesko nabavit :S obidjes sve piagio servise i dabe nigdje ga nema u jebenom gradu hehe ...tako da opet moram narucit iz splita ccc ....
--- Kraj citata ---
ma moraju imat u servisu,pa kako bi oni promijenili karike,dihtung obavezno pukne,jesi stavio diht mase kad si slagao
mrcina:
nije pa što ga pitaš
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju