Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemcici?!

<< < (2/4) > >>

pitaNS:
za podešavanje svećice ti treba alat (listići koje provlačiš između zazora) da bi znao koliki zazor da podesiš.. :'(a što se tiče svećica za tvoj skut čini mi se da ima u nekim od tema koja ti odgovara!

Rossi:
a znam i ja da negdje ima tema ali je nemogu na nigdje hehe pa reko da pitam ovdje...e boja svjecice mi je onako kao kafa znaci,nije bijela kafa nego obicna kafa ...i suha je ??? cega jos da dodam zraka ili ??i ako neko moze pomoc da mi kaze koja bolja svjecica od ove NGK Br9es moze na moj motor Denso neka ili NGK neki drugi malo bolji model ???

Punisher:
Što se tiče boje svjećice ona mora biti boje biljele kave, znači trebaš dodati zraka, ne možeš na karburatoru štelati gorivo (samo ler gas), gorivo se štela veličinom dizne. Dakle odvrći (ja mislim) vijak za zrak i usput se vozikaj i provjeravaj boju dok ne dođe do boje bijele kave.

A dihtung ti je najlakše nabaviti drugi da si miran.

Rossi:
kod nas ti je digtung nedo bog nikome koliko je tesko nabavit :S obidjes sve piagio servise i dabe nigdje ga nema u jebenom gradu hehe ...tako da opet moram narucit iz splita ccc ....al vidite ovo ja kako god okrenem onaj vijak za zrak svjeca je uvijek crna....znaci okreno ja njega jednom ili 6-7 puta isto crna svijeca ...:S nista mi nije jasno ...

P.A.L.A.C:
svijecica mora biti boje kave i suha, al nebas tolko svijetla da bude kao bijela kava kao sto kaze punisher.

btw. reko sam ti na msn neki dan da ti mozda pusta kompresiju, trebo si ako je vec pukla kupit negdje tekucu brtvu pa i nje malo stavit al ne previse radi squish-a.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju