Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemcici?!
Rossi:
ma u servisu nisu ga ni vidili ocima a kamoli da imaju hehe ali evo jbg nabavio sam drugi tj doce za 3 dana a da vas pitam ja imam onog materijala sto se od njega pravi digtung taj znaci imam ga stvarno dosta ..ali je problem sto je kao 2 ona digtunga po debljini znaci ove komade sto ja imam kockaste tog materijala duplo su deblji nego onaj digtung sto dodje ???reko da napravim sebi od toga pa da stavim da imam ta 3 dana jel moze ?? ja mislim da nema veze sto je malo deblji od onog ?? sta vi mislite ?a nisam stavio tu masu ccc nisam ni razmisljo o tome dosad hehe :) mislim zaboravio sam je stavit a znam da treba i sad skonta ccc:)
speed:
--- Citat: Rossi - 09 Kolovoz, 2007, 18:22:59 ---ma u servisu nisu ga ni vidili ocima a kamoli da imaju hehe ali evo jbg nabavio sam drugi tj doce za 3 dana a da vas pitam ja imam onog materijala sto se od njega pravi digtung taj znaci imam ga stvarno dosta ..ali je problem sto je kao 2 ona digtunga po debljini znaci ove komade sto ja imam kockaste tog materijala duplo su deblji nego onaj digtung sto dodje ???reko da napravim sebi od toga pa da stavim da imam ta 3 dana jel moze ?? ja mislim da nema veze sto je malo deblji od onog ?? sta vi mislite ?a nisam stavio tu masu ccc nisam ni razmisljo o tome dosad hehe :) mislim zaboravio sam je stavit a znam da treba i sad skonta ccc:)
--- Kraj citata ---
ako je tako debelog stavis odmah ti je veci squish,to ti rezultira manjom snagom i kompresija ti je manja,mozes se vozit tako dan dva dok ti ne dodje orginalni dihtung
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju