Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Nove rege??  (Posjeta: 8604 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
Nove rege??
« : 30 Ožujak, 2010, 08:47:48 »
WTF
vec sam na par autiju vidio cudne registracije... i to samo na mercedesima.. tipa ZG-PP-97 ili ZG-PP-17
Brojeve sam bzv. napisao al tak rege idu...
wtf?
taj sam

Offline Scoot_Fan

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Piaggio Carnaby 125
Odg: Nove rege??
« Odgovori #1 : 30 Ožujak, 2010, 11:57:15 »
To su Prenosive Plocice

Članak 32.

Prenosive pločice za vozila izrađene su od metala, presvučene reflektirajućom folijom, bijele su boje na kojima je crnim slovima otisnuta oznaka registracijskog područja i broj prenosive pločice. Između oznake registracijskog područja i broja prenosive pločice otisnut je grb Republike Hrvatske.

Broj prenosivih pločica sastoji se od slovne oznake PP i tri ili četiri numeričke oznake.

http://img509.imageshack.us/i/phocathumblimg8718.jpg/
Pivo sadrzi zenske hormone. Ako ga previse popijes, pocnes pricati gluposti i ne znas vise voziti auto.

Offline shegy

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: PŽ-ZG-KA
  • Moj Skuter: aprilia sr ditek, jogurt, cr250
« Odgovori #2 : 30 Ožujak, 2010, 12:13:49 »
sam malooo...
neznam jesam skuzio mogu ih prenosti sa auta na auto?
de mi link gdje su ti članci!

edit: sad sam skuzio...

Nakon što je rješenjem MUP-a odobreno korištenje prenosivih pločica, stranka uplaćuje iznos propisan Rješenjem o utvrđivanju cijene obrazaca, registarskih, pokusnih, prenosivih i izvoznih pločica (NN broj 88/09 od 22. srpnja 2009.), i policijska uprava, odnosno postaja naručuje izradu rješenjem odobrenih prenosivih pločica.
Cijena prenosivih pločica za par iznosi 920,00 kuna, a za komad 460,00 kuna.

Koriste se za vozila koja se kreću do mjesta carinjenja, homologacije, servisiranja, prodajnog i izložbenog mjesta, mjesta atestiranja, mjesta skladištenja / čuvanja, mjesta nadogradnje, i za vozila kojima se obavlja pokusna vožnja. Izdaju se na ime pravne ili fizičke osobe obrtnika koji se bave proizvodnjom, nadogradnjom, prijevozom ili prodajom vozila. Korištenje prenosivih pločica pravnim ili fizičkim osobama obrtnicima rješenjem odobrava Ministarstvo unutarnjih poslova, a izdaju ih policijske uprave odnosno policijske postaje prema sjedištu pravne ili fizičke osobe obrtnika.
« Zadnja izmjena: 30 Ožujak, 2010, 12:15:46 shegy »
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Offline shegy

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: PŽ-ZG-KA
  • Moj Skuter: aprilia sr ditek, jogurt, cr250
« Odgovori #3 : 30 Ožujak, 2010, 12:19:48 »
to ima u njemackoj .. koriste se isto u servisima i salonima... i puno je jeftinije nego ovo sranje kod nas!
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Piaggio Carnaby 125
« Odgovori #4 : 30 Ožujak, 2010, 12:20:48 »
1000kn za to... :sad1: :sad1:
Pivo sadrzi zenske hormone. Ako ga previse popijes, pocnes pricati gluposti i ne znas vise voziti auto.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #5 : 30 Ožujak, 2010, 12:22:32 »
1000kn za to... :sad1: :sad1:

PA pricitaj cemu to sluzi - jeftinije je nego vadit probne tablice za svaki auto koji prodajes, a da ne govorimo o gubitku vremena