Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: propada gas  (Posjeta: 2174 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline pitaNS

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • samo gas
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
propada gas
« : 08 Kolovoz, 2007, 18:56:31 »
imam peugeota jetforce 50, prešao tek 1700 km
zeza me jedna stvar koja me mnoooogo nervira, kad furam neki konstantan gas, na recimo 45-50 kmh i kad oću odatle dodati pun gas motor se samo uguši 1-2 sec i tek onda primi gas ???
šta bi to moglo biti?? :dontknow:

ne verujem da je sveća al nisam je skidao da vidim..
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
Odg: propada gas
« Odgovori #1 : 08 Kolovoz, 2007, 19:56:53 »
previse benzina,postelaj i ocisti karb,meni je bio savrseno postelan i jucer mi se dogadjalo isto ko i tebi,ocistio karb i svijecicu i sad opet ide bez trokiranja

Offline DUBrawa

• forumski skuteraš
  • DUBrawa racers on night
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb DUBRAVA
  • Moj Skuter: Naturpijan baotian,Cross tomos mc 80 l i uskoro ako bog da Aprilia rs 125 2007
« Odgovori #2 : 08 Kolovoz, 2007, 22:23:34 »
speed kolko stari karb si imo? Da se meni ne ugusi mozda radi karba. Da ga trba ocistit... neznam..

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
« Odgovori #3 : 09 Kolovoz, 2007, 09:29:19 »
danas popodne ću u akciju, nadam se da nije problem skinuti karb...  :happy6:
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 09 Kolovoz, 2007, 15:31:18 »
speed kolko stari karb si imo? Da se meni ne ugusi mozda radi karba. Da ga trba ocistit... neznam..
nastelao sam ga kad sam stavio karike i od tad ga nisam uopce dirao,a presao sam 3000km,ocistio ga i sad opet leti,idem pun gas nizbrdo,pustim gas i opet dodam i motor odmah prima gas

danas popodne ću u akciju, nadam se da nije problem skinuti karb...  :happy6:
ako budes imao problema,javi,mislim da nije tesko ga skinit,obavezno ga propusi kompresorom

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
« Odgovori #5 : 10 Kolovoz, 2007, 17:25:35 »
nije ga problem skinuti, očistio sam ga i produvao kompresorom...lepo radi samo što nisam baš zadovoljan kako vuče, moglo bi to mnogo bolje...možda treba remenu da sedne lepo, jer sam mu juče tek skinuo blokadu iz variomata...ne znam, lupam... :'( :'(

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #6 : 10 Kolovoz, 2007, 18:21:30 »
nije ga problem skinuti, očistio sam ga i produvao kompresorom...lepo radi samo što nisam baš zadovoljan kako vuče, moglo bi to mnogo bolje...možda treba remenu da sedne lepo, jer sam mu juče tek skinuo blokadu iz variomata...ne znam, lupam... :'( :'(
je i do remena je dok ne sjedne,jos tuda nije isao remen sve do jucer,vidit ces kroz kilometra da li ide brze,dali linearno povuce do 70 itd.

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
« Odgovori #7 : 11 Kolovoz, 2007, 12:42:51 »
sve mi se čini da ide sve bolje i bolje  :notworthy:  sad sam se malo vozao (30 km)  :toothy12: i ne ide loše!

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #8 : 11 Kolovoz, 2007, 13:48:27 »
sve mi se čini da ide sve bolje i bolje  :notworthy:  sad sam se malo vozao (30 km)  :toothy12: i ne ide loše!
treba neko vrijeme dok ne sjedne sve na svoje mjesto