I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
pitao me nes u vezi serde al nis mi nije reko da bi iso....a nek se javi pa nek ide s nama....
Evo me tu sam. dottore posaljem ti pm pa se dogovorimo ak budem iso. Jos nisam 100% siguran da idem.
Dottore nebu sigurno došo jer mu je ujutro kad je htel ić po mene pukla bregasta na VXR-u. Evo kod njega sam i malo prije smo sve raskopali i imamo kaj videt Sve je u banani, klip je dobio po p*čki jer je jedan ventil lupio po njemu, sad moramo videt dal je i radilica dobila kaj. Zip serijski nije baš u dobrom stanju tak di ni s njim nemre, a trkaći... hm... s njim bi možda do Ivanca dogural s tim da bi na 3 benzinske moral stat Sad je baš došo na ideju da bi mogli zajedno na mom roxu. Bit ćemo glavna atrakcija jer ćemo uzbrdo 15 na sat vozit
Da... Kaj jebeš po tavanu??? Svi znamo da je danas prvi april!!!
Ajd neki popis...1. jprekrit i frend3. Ghoul i frend5. Tomica89 i frend7. Dottore8. dhorvat9. ToniGP1RacingAko još ko dolazi, nek nadopuni popis!!!Obavješteni su i neki lokalni skuteraši, sad ak dođu super, a ak ne... kaj sad...
Nisam siguran da bum isel...
ja samo cvrsto drzim fige da nebu vreme usralo stvar...
BAS JEBENO!http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/04/02/0088006.html?pos=n0ak ce bit kakav meet u ovih par dana, onda sigurno najbolje sutra popodne!
daj vi radje dodjite sutra opet do zgb-a na meet a za ponedjeljak bumo vidli kakvo bu vrijeme....ak nebu kise dosli bumo mi gore...
Jedino ak bum dobil centralni na dar... Hihi...
Neznam dal bu goul složil skut, ak nebu, onda bum došel... Obećal sam mu da se pemo đirati!!!