Evo mene opet čopila skuter tuning groznica.
Prošli tjedan, malo za promjeu od zadnjih 2 potrošena MHR Replica kita, stavil sam Hebo Manston Replicu 70cc na svoj skuter.
Iznenadilo me to da ima samo jednu kariku, jer sam naviknut na malossi sa dvije
Skuter nije radil godinu dana i sad dosta dimi,i lagano prducka, ali nigdje ne pušta, nadam se da je to zbog starog ulja koje je još u skuteru, al brzo bude se to potrošilo.
Glupa gumena grana mi je popucala pa sam ju moral krpati kao privremeno rješenje.
Cjeli skuter se trese ko da ima parkinsovu i staklo od retrovizora mu palo dolje nakon što je ona plastika smješna popucala oko stakla. Dvostrano ljepljiva traka sad radi svoje
.. Opet kompresija strašna
Sad malo savjeta bi mi dobro došlo.Gore je dellorto 17,5.. dal bi meni dobro došao veći frgić ili je ovaj ok?
također je gore ostao MHR replica spuh kojega sam stavil zbog mhr replice kita kojeg sam imal, ja volim pripasati sve komponente pa dal bi bilo bolje dal da promjenim spuh i stavim neki drugi koji bi više odgovarao Hebo-u ili bude taj ok?
i da... taj kit manston replicu sam dobil za dobru cjenu pa sam ga uzeo.. kakav je on opče? bolji ili lošiji od mhr replice?
Hvala na pozornosti.
p.s.. je ko vidio moje polini opruge za kuplung.. nigdje ih nebrem naci u podrumu