Tehnički kutak > Tuning skutera

Rolice savjet...

<< < (2/4) > >>

P.A.L.A.C:

--- Citat: pitaNS - 06 Kolovoz, 2007, 12:45:01 ---doći će i meni te rolice na red,verovatno i vario i onda šta to znači 'probaj ove pa probaj one', šta treba da kupim 5 setova rolica dok ne nađem prave???

--- Kraj citata ---

pa fala bogu, sta bi vi sve plug and play.

to ti je isto i za dizne i oprugice i sve, ja ti mogu rec okvirno pa ti moras probat svaki je motor drugaciji, nekom vise pase ovako nekom onako...  :binkybaby:

pitaNS:
auuuu al će da me odere ovaj moj scoot kada dođe vreme... :frajer: :frajer: :frajer:

P.A.L.A.C:

--- Citat: pitaNS - 06 Kolovoz, 2007, 13:10:26 ---auuuu al će da me odere ovaj moj scoot kada dođe vreme... :frajer: :frajer: :frajer:

--- Kraj citata ---

to se odnosi na nabrijavanje naravno, al ako budes kupovo serijske djelove onda ne mozes pogrijesit samo kupis ko sto si i do sad imo  :icon_thumright:

pinbot:
Oprostite sto smetam ;D, sta mislite jel cu izgubit na krajnjoj ako stavim lakse rolice od 7.0, moje misljenje je da su full preteske pa da se nikako nemoze razvrtiti, molim misljenja :help:

Rossi:
probaj sa 6 ili 6.5 g jbg niko ti tacno ne moze reci koje rolne da stavis ...da bi ti motor iso najbolje jer je za svaki motor drugcije ....ja ti otprilike kazem da stavis ove tezine gore...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju