Tehnički kutak > Tuning skutera
Rolice savjet...
pinbot:
Pozdrav nakon nekog vremena, ovako neki dan sam promjenio vario na Genericu, stavio sam Malossi Multivar (hvala roby-u na savjetima), imam sportski auspuh gore (sportski za Generica). Skuter se oslobodio malo s novim variom, ide do 70 (po ravnom uz povoljan vjetar i dugo ubrzavanje :)), nizdbrdo i preko 80 sto prije nije bio slučaj (nikako nije htio preko 65). Sad me zanima jedna stvar (roby me vec uvjerio da je tako, al htio bi cut kaj drugi misle :toothy10:), gore su 7.0 grama rolice, dal je moguce da su rolice preteske pa se nikad do kraja ne razvuku, i da zato neide preko 70. Mislio sam probat sa 5.5 grama za pocetak (i za to hvala roby-u :laughing7:), sta mislite...
Rossi:
za multivar su najbolje 6.1 grama koliko ja znam tako da probaj sa tim ,,,vecina ce ti reci da uz multivar trebas stavit 6.1 rolice ...
P.A.L.A.C:
--- Citat: Rossi - 06 Kolovoz, 2007, 11:48:39 ---za multivar su najbolje 6.1 grama koliko ja znam tako da probaj sa tim ,,,vecina ce ti reci da uz multivar trebas stavit 6.1 rolice ...
--- Kraj citata ---
to vrijedi za piaggio makine.
a za generica, nis uzmi pa probaj bar to nije problem, ovako napamet ti ne bi znao rec, al mislim da su 7.0g ipak preteske.
pinbot:
Znam da mi jedino preostaje isprobavanje, ali da li je moguće da zato sto su rolice preteske (7,0g) skut nemoze doc do bolje krajnje brzine? Da li ga to koci? Masina je Minarelli btw.
pitaNS:
doći će i meni te rolice na red,verovatno i vario i onda šta to znači 'probaj ove pa probaj one', šta treba da kupim 5 setova rolica dok ne nađem prave???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju