Tehnički kutak > Tuning skutera
Rolice savjet...
pinbot:
Da, to mi je jasno, samo me zanima sto mogu ocekivat. Da li ce past krajnja, ili postoji mogucnost da se i poveca
Rossi:
krajnja ako su prelagane rolne nece puno past nekih 2-3 km/h to ti i nesto znacajno ali sve to zavisi nekad ti i sa laksim moze ici brze nego sa tezim ,mislim ice brze sa tezim niz brdo ali ovako po ravnom ti nekad ide brze sa laksim...probaj ti stavit 6 ili 6.5 pa vidi kako ce ti ici motor ...najbolje ti je nac nekog majstora i da ima 6 i 6.5 i ono samo ugradis probas sa kojim ce ti bolje ici i kupis koje ti vise odgovaraju ..ako budes ovako kupovo malossijeve stalno po pola grama razlike nakraju ces imta 10 razliciti tezina rolnica dok ne nadjes prave,odma ti i pare odese hehe
pinbot:
E to sam htio cut, znaci nemora bit da ce ic sporije sa laksima, mislim da cu uzet ili 5,5 ili 6,0 za pocetak, hvala na odgovorima:)
pinbot:
Stavio sam rolice 5.1g i ubrzanje se lagano poboljsalo, ali mi je sumnjivo sto se krajnja brzina nije ni malo promjenila. Nece vise od 65 ni grama, e sad mi je to malo cudno, sta ja moram napraviti da mi se poveca krajnja brzina bar na 70-75 :dontknow:
pinbot:
Dogadja mi se nesto cudno, dam gas i motor krene pod niskim okretajima, i nakon par sekundi se razvrti prejako a ne krene kako bi trebao, znaci dere se a neide, pa ga moram drzat tako pod visokom turazom da bi dobio brzinu. BTW, stavio sam malo siri remen, jel to do rolica ili do remena?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju