Tehnički kutak > Tehnička pitanja
area 51
mario_f15:
--- Citat: kengur - 24 Ožujak, 2010, 20:32:11 ---ok dečki ali mislim da ga onda nekaj drugo muči jer kad mu povučem čok na ful gasu ide bolje tj još potegne a mislim zato da mu fali goriva ili mu je zrak preotvoren.iglica je na pola razine tj ni gore ni dolje baš sredina budem ju digel za zub.ideje...
--- Kraj citata ---
prevelika je ta dizna za serijalu...nema potreba... :icon_biggrin:
iglu na pola
zrak 1.5-2 kruga
dizna 64
seriski airbox sa malossi red sponge... :icon_thumright:
kengur:
dobro sutra ču nabavit diznu 64.fala na pomoči :icon_thumright:
kengur:
evo danas stavio diznu i opet problem,motor povuče ko lud do nekih 35-40 i onda ima rupu u snazi i ubrzanju do nekih 55 kad opet povuče ko sivonja do 75.kak da rješim tu rupu da ide jednoliko do krajnje.
mario_f15:
--- Citat: kengur - 25 Ožujak, 2010, 18:41:07 ---evo danas stavio diznu i opet problem,motor povuče ko lud do nekih 35-40 i onda ima rupu u snazi i ubrzanju do nekih 55 kad opet povuče ko sivonja do 75.kak da rješim tu rupu da ide jednoliko do krajnje.
--- Kraj citata ---
karb ustelan dobro?
prvo rijesi karb ...
a onda ostalo.....
probaj stavit lakse role.... :icon_thumright:
kengur:
zrak otvoren skoro 2 kruga.filter čist sve dihta ne vuče zrak nigdje.iglica na drugoj recki odozdo jel je možda previsoko jer je malo dignuta.ima 5 recki.moram vidjeti rolice kakve su i sam mislim da bi možda trebale lakše.auspuh je original samo sam na spoju grane i topa biaksom izbrusio onaj prsten,tj suženje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju