Tehnički kutak > Tehnička pitanja
area 51
mario_f15:
--- Citat: kengur - 25 Ožujak, 2010, 18:52:55 ---zrak otvoren skoro 2 kruga.filter čist sve dihta ne vuče zrak nigdje.iglica na drugoj recki odozdo jel je možda previsoko jer je malo dignuta.ima 5 recki.moram vidjeti rolice kakve su i sam mislim da bi možda trebale lakše.auspuh je original samo sam na spoju grane i topa biaksom izbrusio onaj prsten,tj suženje.
--- Kraj citata ---
pogledaj boju svijecice...
probaj stavit lakse role....
vidi u kakvom je stanju remen...
centralni feder....
kengur:
budem to sve pregledao sutra jer mi je za danas dost.kaj se tiče centralnog jer bi moglo bit do njega jer mogu probat sa crvenim kojeg imam doma samo neznam za rolice kakve su gore ali i njih imam od srke nove.mario f15 kaj smo sami tu....
mario_f15:
--- Citat: kengur - 25 Ožujak, 2010, 19:07:47 ---budem to sve pregledao sutra jer mi je za danas dost.kaj se tiče centralnog jer bi moglo bit do njega jer mogu probat sa crvenim kojeg imam doma samo neznam za rolice kakve su gore ali i njih imam od srke nove.mario f15 kaj smo sami tu....
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
netreba ti crveni...
serisiki ili bijeli centralni... :icon_thumright:
ako je seriski vario dimenzije su ti 15x12
doritos:
ako je skut serijala, rolice su oko 6.5grama rolice, ja bih stavio 6grama, serijski centralni ostavi, mozda je remen u banani...
kengur:
budem vidio sutra,sad samo naklapam jer mi se neda više danas šarafit.znam da je sve na motoru serijala pa je moguče da je i poderano pošto ima 16000km.ugl, fala vam do sutra dok ne raskopam to dole i vidim u kakvom je stanju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju