Tehnički kutak > Tehnička pitanja

area 51

<< < (4/4)

doritos:
ja imam isto areu, da si blizu slozili bi to skupa, bas bih vidio tu areu serijalu hehe...izvrstan sku i preljep :)

koja boja i kombinacija boja?? godina??  :icon_thumright:

kengur:
evo ljudi išo ja sad raskopati jer nebi do sutra izdržal.stanje je ovakvo.rolice neke lagane ali ko nove bez tragova trošenja ali remen je mislim banana.dimenzija remena je -piše ovak-yamaha 3AA 17641-00 širok je na najširem djelu 14,5mm.mjereno šublerom neznam jel je to ok ili ne.moje skromno mišljenje je da je poderan.
--- Citat: doritos - 25 Ožujak, 2010, 19:49:37 ---ja imam isto areu, da si blizu slozili bi to skupa, bas bih vidio tu areu serijalu hehe...izvrstan sku i preljep :)

koja boja i kombinacija boja?? godina??  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
   doritos ova je 99 godina jorgovan plava sa tamno plavim nelakiranim plastikama.skuter je baš fora ko neki alien.iznenadilo me kaj ima pumpice i klješta grimeca.za tak star skut to je exkluziva :icon_thumright:

doritos:
tada kad je izasao je bio 20tkn, ono alien je i dan danas na cesti, vejruj mi...ljudi me pitaju po cesi koji je to skut ...remen je banana, novi treba gore..

kengur:
kakav remen bi odgovarao i koja je cijena otprilike jer kompič mi baš nije pri lovi a mislim da je remen mjenjan kad gore piše yamaha.

kengur:
evo probao sam danas remen sa f15 stavit gore mislim da je 747 i motor ide od nule do 60 bez rupe i super vuče ali preko 60 nejde jel to zato jel je ovaj remen krači od originala.sa onom je išao i do 80 ali je imao rupu od 35 do 55 kad je opet povukao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju